ulfang Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 şaka dimi ? nasıl olur ya bir kere bile hile yapmış değilim ! keylogger falan dicem pof noluyo ya şok oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bu mudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 yüklü olan her oyundan banlanmışım sapık bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 hack yemişiz... gitti tüm oyunlarım ne güzel ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 :( üzüldüm g.olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 işin yoksa şimdi git bitane daha orange box al format at pc ye falan offf .. giden oyunları sıralarsak dod:source hl 1 :source hl2 dm hl1 dm : source cs : source geçen tf2 de bi adamı çok ezmiştim omu kastı hackledi acaba hey allahım sinirden gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Valve'ye mail atsanıza. Açıklayın durumu yardım isteyin, şansınızı deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar