Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 parçalara ayrıldım nolur benide alın o elit tartısmanıza herseyi yapabilirim sdf lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eilean Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Catzee said: sende, ne çaba sarfettin tartışmaya bi yerinden dahil olim ben die. hehe yazık é yi başlatan ben olduğum için cvp yazdım... herkese bi cvb ın war ne lamer adammışsın sen be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Fin'e yazdım ben onu sen niye alındıysan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eilean Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 tamam kapat konuyu topic te kirlilik yapma daha fazla açıkladık é yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Aluriel said: gief popcorn +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bl ne hallere düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Arkadaslar cidden bu seviyesizlesmeyi anlayamiyorum, yazik, cok yazik... -== Mega-Lord Blood Elf Mage Penthesilea, Officer of VAY AK ==- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Sanırım ally ile horde arasındaki fark bu olsa gerek nihahaha for the horde :) (alın size başka bi polemik) :) fdsfdssdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Lechium progress topici di mi bu? Forum admini olarak Gangrenin birebir çatışma içerisine girerek taraf olmasını doğru bulmuyorum. Paticikte uzun süre forum adminliği yapmış biri olarak nacizane görüşüm. Not: Yalnız öyle bir mesaj yazdım ki altına insanın "ééé" yazası geliyor. Sürçü lisan ettiysem affola. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Forum admini değilim, sadece moderatörüm ve herkes gibi doğal olarak bir sabrım var. İnsanların kendi kendilerine neden oldukları bir olaydan sonra, hiçbirşey yokmuş gibi, "Silin mesajları" muhabbetini de sevmiyorum ve tepkim de bu sefer sert oldu. Bir de bunun üstüne daha önceden yine benzeri bir durumda olan insanların abuk subuk konuşmaları da tuz biber ekti. Öyle veya böyle, insanların yapıları farklıdır ve zaman zaman sert tepki vermeleri de normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Penthesilea said: -== Mega-Lord Blood Elf Mage Penthesilea, Officer of VAY AK ==- lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanaja Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 éé sevimli bi Smiley dir arkadaşlar, ss koyarım da raiddeyiz :) forum yetkilisinin bile sabrını taşırmışız vay be, tam dayaklığız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanaja Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 hmm, çok öğretici bi mesaj olmuş, teşekkür ederiz :) Eternal said: 3 tane cins gelmiş buraya ééé mééé gerizekalı gerizekalı muhabbetler..kimsenin haberi yok ne olup ne olmadıgından. Burdan gelmiş bana ahkam kesmeye çalışan adını bile ilk defa gördügüm çoluk çocuklar. Ne kadar gerizekalı varsa tek tek geliyor. Burası bir komunite arkadaşım bunun sende farkındasın bunu anlatmama gerek yok. Her boka bir cevap vermeyi marifet bilen ne kadar cins varsa geliyor arkadaşım. Bide go2hell gibi ota boka demogoji yaparak "kurallarla yaşarız biz" mantelitesinde tipler vardır. Gerizekalı bir insanmısın tek tek kural istiyorsun. görgü,ahlak,etik kurallar vardır bunları söylenmez,yazmazsın ama her insan tarafıdan kabul edilir,binilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 lol acikla dedigim adam yeni gelio :D biz sen aciklayana kadar bi tur tartışma yasadık bile nanaja :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 kendisini aşmış bu topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Gangren said: Forum admini değilim, sadece moderatörüm Özür dilerim, ben de alan yetkililiğini kastetmiştim. :) Topicin fazla uzamadan konusuna dönme taraftarıyım. éé, herhangi kesilen boss, progress var mı? Volkan? Erdi? Efe? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Devrim Bulent ben kismetse bu hafta engec haftaya Son SS olucak Sunwell gelene kadar koyucagimiz :) son 1 Boss.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 gogo catzee bi konuyu daha patlatabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 .....** lar böyle kışkırtan mesajları yazıo yazıo, sonra konuyu patlatma bizim üstümüze kalıo. hadi canım hadi bak işine. sonraki hedefim sensin seni patlatıcam. ** buraya uygun gördüğün bir hakareti koyarsın, ya da eternal'a sor o koysun, alışık ağzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aether Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 1 paket çekirdek, F5 üzerine konulmuş ağırlık Catzee yi izliyoruz... Mubarek Ceyar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord Soth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Bi counci,l ve illidan kaldı zaten devrim insallah icabına bakcaz :) hedef önemli allah yolumuzu acık etsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necrogarth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 tebrikler........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Lord Soth said: Bi counci,l ve illidan kaldı zaten devrim insallah icabına bakcaz :) hedef önemli allah yolumuzu acık etsın:) Council'i geç zaten, her türlü kesersiniz, ben şimdiden Illidan'da başarılar diliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Catzee said: .....** lar böyle kışkırtan mesajları yazıo yazıo, sonra konuyu patlatma bizim üstümüze kalıo. hadi canım hadi bak işine. sonraki hedefim sensin seni patlatıcam. ** buraya uygun gördüğün bir hakareti koyarsın, ya da eternal'a sor o koysun, alışık ağzı. saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar