mawiman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ewt bencede hiç becerededi bir daha çıkmasın sahneye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 cıbırca efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 eooo "whose line is it anyway?" bu direk.hatta daha az komigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 devam ediyo şu an izleyecek olan varsa haber vereyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Bu ufak tefek kel,top sakallı elemanlardan her tiyatroda oluyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Bu programı yeni izlemeye başladım ve baya sevdim. Türkiye bazında özgün bir tarz o açıdan da hoş. Tiyatro isteğimiz biraz da olsa kapanıyor. Biraz fazla gay esprisi var ama her türlü güldürüyor bence. O açıdan sorun yokç. Bazı bölümler çok yaratıcı oluyor ve bazen cidden kahkaha attırıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 bugün tam coştular ya sanki evlerinde takılıyo gibiler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 dilek çok zeki ve böle nsl desem çoğu şeyi aşmış bi tip ama bazı hareketleriyle bu işi gerçekten para için yaptığını belli ediyo.mesela osmantan program süresi içine sığdırabildiği kdr oyun oynatmaya çalışırkene bu hemen kaş gözle yeter gibisinden hareketler yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ben bundan bişey anlamadım ama pekk ilginç deil:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 een son ben yazdım galiba bunu çok önemli birşey saymayıp sonradan yazılmamış:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 en san ben yazayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 BulletRide said: Bu ufak tefek kel,top sakallı elemanlardan her tiyatroda oluyor ya. auhaua çok iyi bi tespit, tebrik ediyorum hakikaten. biraz da esmer olacak sdfds. o değil de hiçbir oyuncuya ısınamadım ben o yüzde izlemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lippa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Nesne turunun üstüne tanımam.. Yiğit en iyisi bence, orada..çok samimi, çok şeker.. =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar