mawiman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Böyle güzel bir ülke varmı bilmiyorum gözlerim doldu izlerken…. resmen bir cennette yaşıyoruz….Canım ÜLKEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Türkiye konumu itibarı ile doğal olarak muazzam bir ülke. Ama üstünde yaşayan bizler idare etmeyi, onu koruyup kollamayı bilmiyoruz. Haketmiyoruz o yüzden. Büyüklük olarak konya bile olmayacak İsviçre bile dağlarını göllerini, mimarilerini 1000 yıldır koruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 sağlam vidyoymuş, gezdim tozdum bölümüne stiki yapılmalı. süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Ben güzele güzel demem, güzel benim olmadıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Boş yere yazılmamış. "Verme dünyaları alsanda bu cennet Vatanı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 gercekten cok basarili bir video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 video güzel ve sağlam şarkı sux yeter yani baydı yokmu daha orjinal bişi dicem yok malesef. 20yıl sonra bu videodan eser kalmaz,sanat,sanatçı,tarih dostu dostu bir hükümet ve son derece duyarlı halk var ama yetemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 resimlerde ne yazikki camielr haric hicbiri turk yapimi degil ya doganin eserleri ya yunan harabeleri yada yabancilar projesini yaptigi bizim parasini evrdigimzi seyler sonra yunanlialr turklerin dunya kulturune bir katkisi yok diyince aliniyoruz ama harbiden uzuluyorum gordukce 2071 de 2000. yili dolucak anadoluya yerlesmemizin ve hala bizim diyebilicegimiz gorkemli bir eserimiz yok orda burdaki camiler disinda 2000 senede cami disinda hicmi birsey yapamadik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Osmanlı Anadolu'yu hep arka bahçesi, çantada kekliği, esas ümmeti gördüğünden buraya değil, aldığı topraklara yapmıştır ne yaptıysa. Bu ülkede kalabilen birkaç köprü vs bilmem ne ise Selçuklulardan kalmadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar