ranges Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ya arklar bi türlü rüya gormuyorum ya..... ya da görüyorum da hatırlamıyorum.millet yazıyo uo dan hede den film den rüya goruyolar ben hic goremiyom. en son hatırladıgım ruya 2 ay flm onceydi kankim homo cıkıyodu o ruya da .oktan bişidi.bu konu hkknda dier topic leri okudum ama yrr lı bişi bulamadım yardım lutfen[signature][hline]erentako, 23 January 2004 23:38 tarihinde demiş ki: beyler yazacam 1sn
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 kalem kagit koy yataginin yanina. uyandigin anda yaz aklindakileri. ilk 10sn de rahatca yazabiliyorsun. Ben astim zaten bu konuda, kendi ruyami manipule edebiliyorum. [eohm][signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Bir gecede sürüyle rüya görürüz ama uyanmamıza yakın olanları hatırlarız sanırım genelde kafana taktığın birşeyler hakkında gördüğün rüyaları hatırlıyosun
arc Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 dojorelcigim senin icin lucid dreaming olayini a$mi$ , gurusu olmu$ falan diyolardi da inanmiyodum :-P[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Bacağının birini yorganın dışına uzat bak bakalım her türlü rüya görürsün o gün.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ben uyandıgımda unutuyroum ruyamı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
arar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bildiğim kadarıyla rüyaları yazıp dolayısıyla hepsini hatırlamak pek sağlıklı diil[signature][hline]don't make me any number or you eat the king of motion.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 valla açıkças ben kesinlikle bilinç altnın etkili olduğuna inanıyorum.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Ben bunu yapabildigimi farkettigimde 15 yasindaydim. Kime soylediysem `yok o ruya degil, bana da oluyor. gozunu kapatip hayal kurmak o` gibi aciklamalar geldi. Hayir. ben hayal kurmuyorum, [aradaki farki anlayabiliyorum yani]. Biraz ugrassam astral projection a dogru gidiyorum yani. Odamdaki posteri gorucem bu gece diyip, o poster i gorebiliyorum ruyamda mesela.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
ranges Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 tmm beyler bu olayı test etcem yatamın yanında kaıt kalem koydum sabah sonucu bildirrim size ama soyle bişi daha var sabah kalktıımda bile hic bişi olmuyo aklımda sadece guzel sakin ruyasız bi uyku okadar
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Geçenlerde rüyalarla ilgili bi yazı vardı burda sanırım...[signature][hline]Rangermania ICQ Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 aslında görüosun, hem de üüüü üh pisrrü pissürü, ama hatırlamıosun, senin sorunun görmemek deel yani[signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bi rüyamda bisküvi olup uçmuştum,garipti böyle heryerim bisküviydi uçuyodum,bide şeyi farkettim,uyurken çevrede olan şeyleri rüyanda görülebiliyor,örneğin bir rüyamda bir adamla aramda bir konuşa geçiiyodu,adam birden saatini çıkarıp senin saatim benimki kadar ses çıkaramaz demeye başladı sonra uyandığımda alarmli saat çalıyordu,bide 1-2 gün önce oldu,elektirkler kesilmişti,yatmıişsım,rüyamda okuldayım ama tahtaya bakamıyodum sınıfta çünkü okulun lambaları çok parlak bir şekilde yanırdu,gözümü açamıyordum,sonra bi uyandım elektrikler gelmiş gözüme ışık geliyo.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone!
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Burda bişiler yazıyo:)[signature][hline]Rangermania ICQ Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Guru falan degilim de, gorebiliyorum yani Lucid dream. Muhtesem bir sey. ama bir gun bogulup kalicam diye korkuyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Ben istedigim seyi goremiyorum da gordugum ruyaya istedigim sekilde yon verebiliyorum. Ne istersem o oluyo istedigim zaman mudahale etmiyorum. God mode yani =P . Bir de rüya gördügümü anliyorum. Boyle seyler gercekte olamaz ki diyorum kendi kendime uyurken. Hep kotu seyler oluyosa ve kotu seyler olmak zorundaysa hemen uyanabiliyorum.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal [Bu mesaj Adiemus tarafından 28 January 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bende![signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Ben de istediğim şeyi görüyorum ama yön veremiyorum...[signature][hline]Rangermania ICQ Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 hehe ben rüyamda hadrian`s wall da mezz yiyom sonrada webbing blast yagdırıyom millete:-)[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ehueh ben asla unutmam rüyamı mesela sabah rüyamda annem bana bakkaldan alışveriş yaptırmıştı :) .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: Dojorel, 27 January 2004 23:47 tarihinde demiş ki: kalem kagit koy yataginin yanina. uyandigin anda yaz aklindakileri. ilk 10sn de rahatca yazabiliyorsun. Ben astim zaten bu konuda, kendi ruyami manipule edebiliyorum. [eohm] ehe bu yöntem bende çalışmaz... sabah kalktığımda kalem kağıt koyduğumu bile unuturum :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir..
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: Dojorel, 27 January 2004 23:47 tarihinde demiş ki: kalem kagit koy yataginin yanina. uyandigin anda yaz aklindakileri. ilk 10sn de rahatca yazabiliyorsun. Ben astim zaten bu konuda, kendi ruyami manipule edebiliyorum. [eohm] sanerixx in de adını söylediği gibi bu durum lucid dreaming ya, hani bu da astral seyahat yapmaya giden bir kapı görevi görüyor ya, ben de çok istiyorum bu luciddreaming ve sonrasında astral projection olayını :( bize de ögreet :D[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'
elma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ben normalde çok sık görürdüm ama son iki üç aydır bişi görmüorum ya da gördüm mü onu bile bilmiorum :) aşık kafa o ysdn dir heralde :)[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
ranges Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 beyler uyandım aldım kalem kaıt elime ne yazdım bilionuz mu? hiçbişi. aklımda tek parça eser yok ruya fln. ben de istiyoom![signature][hline]erentako, 23 January 2004 23:38 tarihinde demiş ki: beyler yazacam 1sn
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: PsycHeDeLIC, 28 January 2004 10:20 tarihinde demiş ki: sanerixx in de adını söylediği gibi bu durum lucid dreaming ya, hani bu da astral seyahat yapmaya giden bir kapı görevi görüyor ya, ben de çok istiyorum bu luciddreaming ve sonrasında astral projection olayını :( bize de ögreet :D Aslinda benimki kendiliginden oldu. dedim ya, 15 yasimda ruya gorurken onun ruya oldugunu farkedip, bilincli hareket edebildigimi gordum. ama bunun bazi pratikleri varmis. Bende arastiriyorum bu aralar. Astral Projection henuz ufukta uzaklarda ama Lucid dreaming benim icin siradan bisiy oldu cikti :) Lucid dream icin mesela biriki pratik yapilabilir.[ama tekrar edeyim, ben bunlari kullanmadim] Bir obje seciyorsunuz. oyuncak olur, kalem kutusu olur, bilgisayar olur. gun boyu lucid dream nasil oluyor, su anda gorduklerim gercek mi ruya mi gibi kontroller yapin. sonra o sectiginiz objeyi sIk sIk dusunun. yatmadan once de, ona bakin. sonra yattiginizda ona konsantre olmaya calisin. Ruyanizda o objeyi gordugunuz anda gidin bi bakin. zaten zihinde bir anda bir uyanma olabilme durumu var. `Aha bu iste bu!` diyip ruyada kendinizi kontrol edebildiginizi farkedebilirsiniz. Matrix deki awakening e benzetiyorum ben bunu nacizane. tabi bunu farkettiginiz anda gercek hayatta da uyanma da olabilir. bir ay ugrasinin sonunda biraz ilerleme olur saniyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 28 January 2004 14:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar