ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Yani Stand-up ve benzerleri =) Evet hadi bir kaç örnek.. Ata Demirer Cem Yılmaz Şahan Ben en çok bilinen üç komedyeni koydum , daha varsa kafanıza siz de paylaşın =)
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 slickers said: ben atayı hiç sevmiom Niye? Atayla ilgili kötü anın mı var sdfeee
varsýnolsun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 şahana gülen kıza aşık olan adam başını yakmış demektir
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 stand-up = cem yılmaz ötesi yok yahu @varsınolsun : sen öner bi isim o zaman ?
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Bana da tam tersine Ata Demirer komik geliyor,Cem Yılmaz ise bayık.
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 cem yılmazın stand up ları beni artık güldürmüo.sebebi ise çevirdiği ve oynadıgı filmerde çok gülmem. adamı filmerde görmek istiyorum.anlatıcagı menapoz teyzeler yada mukavva nın yapılmışı var falan kesmio artık :)
Rakursi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Ata Demirer çok belaltına kaçıyor komik değil ve bazen tiksindirici olabiliyor
Öne çıkan mesajlar