Aiko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 oynayan var mı? benm canım sıkıldı yuklemeye başladım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 global yüklüyorsan oynayamazsın. europe yüklemen gerek. europe oynuyordum ???? ????? hatası verdi. bende sinir oldum sildim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 europe yukledimde yuklenmiyo oyun ya :S tıklıyorum dosyaya sistem belirtilen aygıttan okunamıyor diyo kapatıyo dosyayı :S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Aiko said: europe yukledimde yuklenmiyo oyun ya :S tıklıyorum dosyaya sistem belirtilen aygıttan okunamıyor diyo kapatıyo dosyayı :S:S http://en.mapleeurope.com/Maple.aspx?PART=/Download/GameDownload şurdaki exe'yi mi yükledin? indirdiğin dosya hasarlı inmiş tekrar indirmen gerek =/ ayrıca oyunun clienti çok saçma.. abidik gubidik hatalar veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 evet 2 kere indirdim hemde bi part part bide full exe kafayı yicem ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 2-3 gün sonra tekrar full exeyi indir diyeceğim ama bence hiç zahmete bile girme o oyun için ;) ayrıca sorun bilgisayarında da kaynaklanıyor olabilir(dediğim gibi oyun biraz gıcık + europe yeni kuruluyor ondan daha tam setabı oturtamamış olabilirler yani milyonda bir olan bir hata gelip seni bulmuş da olabilir) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 maple story eroge + hentai animesi vardı merak ettim bakıyım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar