Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölümcül KUŞ GRİBİ!!!???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizlerin bildigi ve yedigi cin yemekleri ile gelenksel cin yemekleri arasinda daglar kadar fark var... ben tr de cin yemegi die oluyorken burda acikliktan olucem neredeyse, yenilemicek sekilde korkunch otesi.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Mesaj tarihi:
said:
DiaBLeSSe, 28 January 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
Bizlerin bildigi ve yedigi cin yemekleri ile gelenksel cin yemekleri arasinda daglar kadar fark var... ben tr de cin yemegi die oluyorken burda acikliktan olucem neredeyse, yenilemicek sekilde korkunch otesi.

patilerin kalbi seninle diablesse...sıkma canını...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...
Mesaj tarihi:
diab dikkat kendine bu arada orda gazetelerden falan bu konu hakkında daha fazla bilgi edinme imkanın var tabii çince biliyosan ;) bizi aydınlatırsın umarım[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy
Mesaj tarihi:
noldu ben anlamadım[signature][hline]Aket Atum

Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!

Mesaj tarihi:
uuuuuuuu çok sinirli[signature][hline]Aket Atum

Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!

Mesaj tarihi:
Sizin burada yediğiniz Çin yemeği Çin'de yiyebileceğiniz yemeklerden değildir.

Avrupa ülkelerine uyarlanmış Çin yemekleridir.

Örnek veremem.

Ama mesela çinde Mançurya Usulu Tavuk yemiş insan sayısı azdır.Ama çin yemeğidir mesela.
Pekin ördeği mesela Çin'de sadece zenginlerin yediği bir yemektir.Ördeğin en lezzetli yeri derisidir "zengin kişi" derisini yer.Etini de çalışanlar yermiş mesela.
Tatlı Ekşi Tavuk yada Istiridye Soslu Dana'yıda Çin'de yiyen insan sayısı azdır.

Diab'ı anlamak kolay bu açıdan hehe.
Ama tavsiyem sebze yemesi =).
Çok hoş sebze yemekleri vardır.Zaten Çin'den burdaki lokantalara kadar değişmeyen tekşey sebze yemekleri.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Mesaj tarihi:
chop suey diye bi yemek var di mi?

o da karışık sebze galiba[signature][hline]Aket Atum

Mesaj tarihi:
said:
Aket-Atum, 28 January 2004 21:12 tarihinde demiş ki:
chop suey diye bi yemek var di mi?

o da karışık sebze galiba

aket kıllığına yapma görüşürsek kötü olur :yapma:[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
Mesaj tarihi:
kendi açtıpın topicten kovacaz seni isyan başlatıyoz bu topicte artı kburası gurme topici oldu[signature][hline]Aket Atum

Mesaj tarihi:
açılan topic ciddi birşey üzerine çin yemeği konuşcaksanız yeni topic aç kıllık olsun diye yapma böle[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
Mesaj tarihi:
ehi[signature][hline]Aket Atum

Mesaj tarihi:
said:
Black1ce, 28 January 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
grip mrip bahane sinüzit en fenası ölecem ya off!

Çaresi var . Kışın saçları ıslatıp jöleyi basıp cıkarsan cok feci ağrır. ben bundan önceki senelerde hatta bu senede kışın 1 a fılan her gun sabah ve akşam olmak üzere iki kere yıkardım :) Albümdeki resmimde gördüğünüz gibi yarım kilo jöleyi sürüp cıkardım sonra baş agrısından duramazdım. Siyah şapka tavsiye ederim giy ağrı sızı yok :)
  • Yeni Oluştur...