yav Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Rss olayına sardım son günlerde, sağdan soldan bulduğum blogları ekliyorum igoogle'ıma.. Bir yığılma yaptım tabi zamanla ayıklanacak.. herneyse, merak ettim beğenerek takip ettiğiniz bloglar var mı, varsa neler? Link verirken içerik hakkında bilgi de verirseniz iyi olur, hem bu konu yararlı bişey olur çıkar. saygılar:* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 böle bişe açılmıştı bi aratırsan bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Valla bu devirde artık aramaya inanmıyorlar :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 kafayı Gundam'la bozduysan : aeug.blogspot.com Günde 1-2 kez güncellenen "confirmed" Gundam & Real Robot haberleri B class movie , bilimkurgu ve çizgi roman hastasıysan : cosmobells.blogspot.com 1970lerin türk filmlerinden fi tarihinin Marvel çizgi romanlarına, koutetsu/sentai hero dizilerinden B filmlerine dek herşey. Yapan İngiliz'dir, saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 tabiki de türkiyenin en iyis!!1 http://www.hoplayanmanda.com =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 yazarlarındanım diye söylemiyorum, türkiye'nin en iyisi blogcu.com/midnight B sinemasına adanan bir ömür var bende diyen herkese... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 www.tahinpekmez.org bence en iyisi budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 lostdownload.blogspot.com prison...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Arkadaslar blog'la gunlugun arasindaki en buyuk fark, blog'u bir konuda profesyonellesmis birisinin, kendi dalinda yazmasi ve insanlari bu konuda bilgilendirmesidir. Bu nedenle yazdiginiz blog'larin konularini da yazarsaniz ilgi alanlarina gore insanlar bakarlar. He yoksa belli bir konu, o zaman zaten gunlukten pek bi farki yoktur; buraya yazmanin manasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 http://www.okumalik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 www.siyahkahve.com okunasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 arda yazıyordu olm orda okunmaz orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ehehaheuah yazdırmazuk siz isterseniz, siz isterseniz oda olacak elbet eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Futbol üzerine>>Aceto Balsamico Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar