matama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 her zamanki gibi yine japonlar http://www.dailymotion.com/video/x46xwc_blogupdate1_blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 subaruuuuu cizildi !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 1) Şu japonlarin konuşmalarina hastayim 2) Bulduklari oyunlar çok aptalca 3) Yiyosa o duvar betondan yapilsin 4) En sonda take my breath away biraz gay olmuş ama güzel uymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Süper oyun! Harbiden bu japonların oyunları gerçekten zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Bu ne salakça bişey ya :) Aslında bizde bi buluşmada böle bişi yapalım ya heuhe kukalar koyalım yere slalom zart zurt :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Selam, "lalalalaaaaalalalaa" :D O şarkı eşiliğinde sarılıp ağlayacaklar falan sanmıştım : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 hahah super olmus bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Ya bu tarz programların genel bir adı varmı? Youtubeda aratıcam fakat anahtar kelime bulamıyorum. crazy japanese denedim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Bizdeki adı Şahane Pazardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 eh, arada bir böyle yaratıcı şeyler buluyolardı, diğer zamanlarda Mr.Bean skeçlerinin birebir aynısını yapıyolardı :D ya da bardak piramidi olayı vardı işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Şahane pazar kötü bir klonu olmaktan öteye gidemedi. Geçen gün bir alman kanalında denk geldim. Kung-Fu filmelrindeki sudaki tahtada yürüme olayını simule etmişler gülmekten ölüyordum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 adamların işi Gücü yok cidden şu saçmalıklarla uğraşıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 o kadar issiz gucsuzlerki dunyanin en buyuk ikinci ekonomisi adamlar neredeyse trilyon dolarlik gsmh var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 o kadar para teknoloji akıl vermemiş nelerle uğraşıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 neyle ugrassinlar subarudaki teknoloji iyi bir ugrasi alanimi sence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Selam, Manga ve anime yönünden takdir ediyorum, ek kısa zamanda kendime Japon Kültür'de yer edinip o akıcı sempatik dili öğreneceğim (inşallah). Gözlerin altı kararıp, kafanın yanında çıkan su damlası ile beni benden alıp götüren toplum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 tarih yönündende piskopat bu arkadaşlar zamanında ordularıyla ırkçılığın kitabını yazmışlar asyada! Ama şimdi şirin insanlar sonyi evlerimize kadar getirip böyle eğlenceli yarışmalar yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar