matama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 her zamanki gibi yine japonlar http://www.dailymotion.com/video/x46xwc_blogupdate1_blog
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 1) Şu japonlarin konuşmalarina hastayim 2) Bulduklari oyunlar çok aptalca 3) Yiyosa o duvar betondan yapilsin 4) En sonda take my breath away biraz gay olmuş ama güzel uymuş
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Süper oyun! Harbiden bu japonların oyunları gerçekten zevkli oluyor.
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Bu ne salakça bişey ya :) Aslında bizde bi buluşmada böle bişi yapalım ya heuhe kukalar koyalım yere slalom zart zurt :)
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Selam, "lalalalaaaaalalalaa" :D O şarkı eşiliğinde sarılıp ağlayacaklar falan sanmıştım : Saygılar.
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Ya bu tarz programların genel bir adı varmı? Youtubeda aratıcam fakat anahtar kelime bulamıyorum. crazy japanese denedim ama :)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 eh, arada bir böyle yaratıcı şeyler buluyolardı, diğer zamanlarda Mr.Bean skeçlerinin birebir aynısını yapıyolardı :D ya da bardak piramidi olayı vardı işte...
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Şahane pazar kötü bir klonu olmaktan öteye gidemedi. Geçen gün bir alman kanalında denk geldim. Kung-Fu filmelrindeki sudaki tahtada yürüme olayını simule etmişler gülmekten ölüyordum. :)
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 adamların işi Gücü yok cidden şu saçmalıklarla uğraşıolar
matama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 o kadar issiz gucsuzlerki dunyanin en buyuk ikinci ekonomisi adamlar neredeyse trilyon dolarlik gsmh var
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 o kadar para teknoloji akıl vermemiş nelerle uğraşıolar
matama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 neyle ugrassinlar subarudaki teknoloji iyi bir ugrasi alanimi sence :)
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Selam, Manga ve anime yönünden takdir ediyorum, ek kısa zamanda kendime Japon Kültür'de yer edinip o akıcı sempatik dili öğreneceğim (inşallah). Gözlerin altı kararıp, kafanın yanında çıkan su damlası ile beni benden alıp götüren toplum :P Saygılar.
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 tarih yönündende piskopat bu arkadaşlar zamanında ordularıyla ırkçılığın kitabını yazmışlar asyada! Ama şimdi şirin insanlar sonyi evlerimize kadar getirip böyle eğlenceli yarışmalar yapıyorlar.
Öne çıkan mesajlar