Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Realm Change /Edit : thalion.....

Resh

Öne çıkan mesajlar

Slm herkese....

Daoc a 1 ay önce Exc/Hibernia realminde basladık bi ay süresince hem Daoc u tanıdık hemde cidden baya arkadas edindik Benim level 22 Enchanter im arkadasimin Level 30 Hero su oldu bu süre içinde.... Fakat malesef Hibernia realminda aradiğimiz ortami bulamadik , Hibernia nin felsefesi bize uygun gelmedi...Kısacası Ormansi havasi hosumuza gitmedi Bu yüzden bugün Albion realmine gecmeye karar verdik... Umariz burada ki Türk arkadaslar biraz olsun yardim ederler... Nick im gene Resh olucak... umariz aradigimiz ortami albion da bulabiliriz...
Sosyal ağlarda paylaş

Sen su actigin thread ile butun simsekleri uzerine cekeceksin ama korkma bunlar hep boyle Hİb sux dedinmi basliyolar :)

saka bi yana ariakan zegna mosqi msg at bi sekilde yerdim ederis biz sana..

DEMN HİBİİEZ[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

kilidi kaldırıyorum fakat lütfen tartışmayı devam ettirmeyin, gerekli mesaj ulaşmıştır..

devam ederse kilidi geri takarım, yufka yürekliliğimi abuse etmezseniz sevinirim..[signature][hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

Sosyal ağlarda paylaş

Resh, Mid oynayın...

En şahane ortamlar orada, taşlar, kayalar, şööle adam gibi bir ejderha felan, ismi bile daha sağlam
Gjalpnjurva mıydı neydi..

Bence yaşadığınız problemlerin benzerleri Albion'dada olacak da hadi neyse...

Saygılar.

İmzamı değiştirmem lazım...

Yav uydu mevzusunu bana da bir açsanız bu arada??[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade
Laimes - His Dumb Bot
On a long enough timeline survival rate for everyone drops to zero.
Sosyal ağlarda paylaş

mid classlarida nerfle nerfle bitiremediler. :)
adam gibi yapin kardesim insanlar begenip kasiyolar okadar emek sonra nerfle bitsin. sirf mid icin calisiyo mythic resmen. :)[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki:
Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe.
Forumun cop kokmasina karsiyim.
copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Sosyal ağlarda paylaş

beğenip kasmak mı yoksa en güçlü karakteri oynama isteğimi? LA ve savage nerfinden başka midgard a son zamanlarda ne gibi bir nerf geldiki LA nerf üzerinden de çok zaman geçti zaten. savage olayına gelince adamlar nerf lenmesine rağmen hala çok fazla birşey kaybetmediler :) ama LA olayından sonra SB ler baya gimp oldu diyebilirim yani nerf geldiyse SB lere geldi. midgard senin deyiminle nerf lenmesine rağmen CC olarak hala çok iyi.[signature][hline]Koroglu ZorbeyinOglu Hero of Bedevere/BlackStar
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyunda en fazla nerfi, istisnasız ve kesinlikle Midgard yemiştir. Aksine iddiaları kabul etmem.

Konuyla hiç alakası yok tabii.

Saygılar.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade
Laimes - His Dumb Bot
On a long enough timeline survival rate for everyone drops to zero.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Orf, 28 January 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
Bu oyunda en fazla nerfi, istisnasız ve kesinlikle Midgard yemiştir. Aksine iddiaları kabul etmem.

Konuyla hiç alakası yok tabii.

Saygılar.

acinizi paylasiyoruz.. :-p[signature][hline]Artik güneş doğsa , doğmasa kac yazar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...