Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Imesh niye kastırır makinayı?

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

download ederken bu meret belirli aralıklarla makinayı kasıntı yapıyo. ne kazaa da ne overnette ne de napster da gördüm ben böyle bişeyi. nedendir?düzeltilir mi?[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı
Hatıran har yüreğime
Sen sev yağmurları
Yağmurlar yağsın üzerime
The person you have seen is going to suicide.Please remember him...
Sosyal ağlarda paylaş

i mesh kazaa dan daha iyi indiriyor 512 k ads de 2 gunde 6 gb lık klıp ındırdım hem kazaa acıktı hemde ı mesh kazaa ıle bunun
%20 sını ındırım ı mesh le %80 nini indirdi bana i mesh daha hızlı gıbı gelıyor[signature][hline].......

ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Sosyal ağlarda paylaş

Bende mi sorun var yoksa sizin iMESH diye adlandırdıgınız program başka bir şeymi? Hız olarak Kazaa dan farkını göremedim. Makinayı kasmasıda cabası .[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır."
$aban matrix Revolutions
Recep Tayyip Ermetal
Sosyal ağlarda paylaş

Yok imesh daha hızlı çalışan bir icad. Uzun süre kullanırsan görürsün. Ama yine o kullnadığın uzun süre sonunda kazaa lite'a dönersin, o başka ;)

Çok kasıyor i mesh... spyware oluyo elim ayağım[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
"abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?"
Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
"yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...