dory Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 sonuclar nezmandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ne kadar oy verildiğine bakacağız, irin ile konuşacağım olmazsa oylama süresini biraz daha uzatabiliriz :) ancak gerek duymazsak c.tesi gecesi açıklamayı planlıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Köpek : Utterable - Husky Kedi : Phoebe - Phoebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Oylama başka bir konu altında yapılsa daha iyi olurdu gibime geliyor. Ayrıca süreyi uzatmaya gerek yok bence phoebe ezdi geçti ortalığı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 phoebe x2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 köpek:desalator-sakız kedi:laraken-kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 kampanya yapabilir miyiz? OYLAR DORUK'UN CİNO'SUNA!!! cok sevimli cok da neşeli bi kopek, hatta kopek bile demiyoruz o aileden biri karsinizda cino!!!! gözluklerle ne kadar da "kewl"! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ahah tabi mumkun,rakiplere laf atılmadıgını,saygısızlık yapılmadıgı surece kampanyalara da açığız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 şuanda 10 küsür oy kullanılmış, bu sebepten dolayı oy kullanma süresini 1 hafta daha uzatıyoruz efenim :) kusura bakmayın biraz daha yüksek katılım olsun diye bekliyoruz, 1 Mart Cumartesi gecesi sonuçlar açıklanacaktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Yarışmada Son Durum: Katagori: Kedi Yarışmacılar: -Tripod (*Todesengel) -Bobo (*Heimdall) ++ -Garfield (*Laraken) + -Sütlaç (*BulletRide) -İlhami (*cocacola) -Püsü (*pogodi) -Keti (*mulgear6) -Viski (*Lexius) -Minik (*Fransuxa) -İsimsiz Kedi Yarışmacımız (*Fransuxa) (**) -Pudi (*Pyro) -Fettan (*MarcOConner) -Mavi (*ZaugnaKhaldun) + -Çiko (*SbNN) -Aris (*horten) + -Duman (*ghost_boo) -Phoebe (*phoebe) +++++++++ -Bıcır (*Laskhel) Katagori: Köpek Yarışmacılar: -Efes Von Juliet (*«dodo») + -Ares (*Greeny) -Cino (*DoruK) ++ -Bailey (*mADmaXimus) -İsimsiz Siberian Husky (*Utterable) (**) ++ -Eyez (*Zegna) -Troy (*toggie) -Resim (*Sage) + -Sakız (*Desolator) + -Fidel (*phoebe) +++++ -Puki (*Sixoms) + -Quark (*Redogski) -Barny (*Jandor) ++ -Gisele (*diaboliq) + -Miki (*sbeilin) * yarışmacı petlerimizin sahibi olan pati kullanıcıları ** pet adaylarımızın isimlerini vermeyen pati kullanıcılarımızın isimleri belirtmelerini rica ediyoruz yukarıdaki tabloda gördüğünüz herhangi bir hata varsa lütfen bildiriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Hay allah ismi unutmuşum yuh bana. İsim Ares :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 PARİS 40 günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 köpek: barny kedi: phoebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 hile var, temyize gidelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 said: -Pesü (*pogodi) Püsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Aris kardeşimize oy istiyorum. Uyuma pati gençliği!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ben kendi heyvanıma oy veriyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Greeny said: hile var, temyize gidelim! ne hile gördünüz efendim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 son oylarıda ekleyip, gerekli düzenlemeleri yaptım o son durum tablosunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laskhel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 orc_lord said: Yarışmada Son Durum:Katagori: KöpekYarışmacılar:-Bıcır (*Laskhel) yukarıdaki tabloda gördüğünüz herhangi bir hata varsa lütfen bildiriniz. yaw bıcır kedi niye köpek kategorisine koydunuz ??!?!? :S :) ahanda ispatı (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Fidel'in resmi daha yeni gördüm... Ben o köpeği görsem,kaçırırım öyle söyliim süpermiş =]. Benim de oylarım Phoebe'nin elemanlara hem kedi hem köpek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 orc_lord said: ** pet adaylarımızın isimlerini vermeyen pati kullanıcılarımızın isimleri belirtmelerini rica ediyoruz bobo benim kedinin adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 orc_lord said: -Balley (*mADmaXimus) yukarıdaki tabloda gördüğünüz herhangi bir hata varsa lütfen bildiriniz. Bailey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 orc_lord said: Greeny said: hile var, temyize gidelim! ne hile gördünüz efendim? şakaydı pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 tamam efendim :) ben artık hata falan görmüyorum :P uyaran adaylarımızada teşekkür ederiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar