Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ne kadar oy verildiğine bakacağız, irin ile konuşacağım olmazsa oylama süresini biraz daha uzatabiliriz :) ancak gerek duymazsak c.tesi gecesi açıklamayı planlıyoruz..
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Köpek : Utterable - Husky Kedi : Phoebe - Phoebe
«dodo» Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Oylama başka bir konu altında yapılsa daha iyi olurdu gibime geliyor. Ayrıca süreyi uzatmaya gerek yok bence phoebe ezdi geçti ortalığı :D
irin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 köpek:desalator-sakız kedi:laraken-kedi
dory Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 kampanya yapabilir miyiz? OYLAR DORUK'UN CİNO'SUNA!!! cok sevimli cok da neşeli bi kopek, hatta kopek bile demiyoruz o aileden biri karsinizda cino!!!! gözluklerle ne kadar da "kewl"!
irin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ahah tabi mumkun,rakiplere laf atılmadıgını,saygısızlık yapılmadıgı surece kampanyalara da açığız
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 şuanda 10 küsür oy kullanılmış, bu sebepten dolayı oy kullanma süresini 1 hafta daha uzatıyoruz efenim :) kusura bakmayın biraz daha yüksek katılım olsun diye bekliyoruz, 1 Mart Cumartesi gecesi sonuçlar açıklanacaktır :)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Yarışmada Son Durum: Katagori: Kedi Yarışmacılar: -Tripod (*Todesengel) -Bobo (*Heimdall) ++ -Garfield (*Laraken) + -Sütlaç (*BulletRide) -İlhami (*cocacola) -Püsü (*pogodi) -Keti (*mulgear6) -Viski (*Lexius) -Minik (*Fransuxa) -İsimsiz Kedi Yarışmacımız (*Fransuxa) (**) -Pudi (*Pyro) -Fettan (*MarcOConner) -Mavi (*ZaugnaKhaldun) + -Çiko (*SbNN) -Aris (*horten) + -Duman (*ghost_boo) -Phoebe (*phoebe) +++++++++ -Bıcır (*Laskhel) Katagori: Köpek Yarışmacılar: -Efes Von Juliet (*«dodo») + -Ares (*Greeny) -Cino (*DoruK) ++ -Bailey (*mADmaXimus) -İsimsiz Siberian Husky (*Utterable) (**) ++ -Eyez (*Zegna) -Troy (*toggie) -Resim (*Sage) + -Sakız (*Desolator) + -Fidel (*phoebe) +++++ -Puki (*Sixoms) + -Quark (*Redogski) -Barny (*Jandor) ++ -Gisele (*diaboliq) + -Miki (*sbeilin) * yarışmacı petlerimizin sahibi olan pati kullanıcıları ** pet adaylarımızın isimlerini vermeyen pati kullanıcılarımızın isimleri belirtmelerini rica ediyoruz yukarıdaki tabloda gördüğünüz herhangi bir hata varsa lütfen bildiriniz.
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Hay allah ismi unutmuşum yuh bana. İsim Ares :)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 köpek: barny kedi: phoebe
horten Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Aris kardeşimize oy istiyorum. Uyuma pati gençliği!!
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ben kendi heyvanıma oy veriyorum :P
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Greeny said: hile var, temyize gidelim! ne hile gördünüz efendim?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 son oylarıda ekleyip, gerekli düzenlemeleri yaptım o son durum tablosunda :)
Laskhel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 orc_lord said: Yarışmada Son Durum:Katagori: KöpekYarışmacılar:-Bıcır (*Laskhel) yukarıdaki tabloda gördüğünüz herhangi bir hata varsa lütfen bildiriniz. yaw bıcır kedi niye köpek kategorisine koydunuz ??!?!? :S :) ahanda ispatı (:P)
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Fidel'in resmi daha yeni gördüm... Ben o köpeği görsem,kaçırırım öyle söyliim süpermiş =]. Benim de oylarım Phoebe'nin elemanlara hem kedi hem köpek.
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 orc_lord said: ** pet adaylarımızın isimlerini vermeyen pati kullanıcılarımızın isimleri belirtmelerini rica ediyoruz bobo benim kedinin adı
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 orc_lord said: -Balley (*mADmaXimus) yukarıdaki tabloda gördüğünüz herhangi bir hata varsa lütfen bildiriniz. Bailey
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 orc_lord said: Greeny said: hile var, temyize gidelim! ne hile gördünüz efendim? şakaydı pls
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 tamam efendim :) ben artık hata falan görmüyorum :P uyaran adaylarımızada teşekkür ederiz..
Öne çıkan mesajlar