BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Yalnız yavru kedi yetişkin kedi arasında fark var şirinlik babında,güzellik yarışmalarında da belli bir yaş sınırı olur.Kedilerde 1 yıl falan sınır olsun bence.Ben mesela bebeklik resmini yuttururdum şu an ki hali diye şekil 1-a: Sütlaç bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Tripod(:P)(yavrucak yahu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 BullutRide'ın dediği çok doğru. Aha buda bizim kedinin eski hali. Ama şimdi görseniz suratına çirkinlik çöktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 AUAHAHAHAH nasıl bir bakış o,direk focus olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Laraken said: kategori: kedi yaş: 1.5 tür: iran yanlız iran kedisi direk Garfild :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 aquila said: bu yarisma degil de, paticik pet albumu olsa. neden ille yarisiliyo anlamadim. güzel fikir, ileride konu başlığı albüme dönüştürülebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Kategori: Kedi İsim: Mavi Yaş: 6 - 7 ay Cinsiyet: Dişi Cins: Bildiğimiz kadarıyla yok Ufaktık daha Uyumuyor aslında Bunda uyuyor Perdeye takılıp düştü sonra What dude? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Todesengel said: BullutRide'ın dediği çok doğru. Aha buda bizim kedinin eski hali. Ama şimdi görseniz suratına çirkinlik çöktü. ehe çok çirkin lan d: şapşal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bu da bizim eski kedi öldü ama kendisi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 off çok sevimli lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Kategori: Kedi İsim: Çiko Tür: Tekir/Beyaz Cinsiyet: Dişi Yaş: 6 aylık Ay http://img100.imageshack.us/img100/6374/hpim0808uq9.jpg Abov! http://img139.imageshack.us/img139/9466/hpim0879rh2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Kategori: Köpekİsim: TroyTür: HuskyCinsiyet: ErkekYaş: 7 olması lazım :p 5 foto 14 Şubat doğum günü, 7 yaşına basacak haftaya. Kedi canavarı insan dostu bir hayvandır kendisi, ben okudugum için uzun süre ayrı kalıyorum ancak yazları vakit geçirebiliyorum, ve şu anda feci özledim. Fotograflar biraz eski ama görüntüde bi değişiklik yok, idare edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 oha mavi çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Kategori: SürüngenYaş: 2 sanırımTür: Yeşil Iguana (iguana iguana)İsim: EmirCinsiyet: Dişi sanırım Resimler Besin değeri bol fasülye, salatalık ve kalsiyum yemeğini yerken. Ucanadamın omzunda. Gerçi Kategori kapancak heralde ama olsun katıliyim ben yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 toby nin elde kalan resimleriyle katıliyim diyorum da.. içim sızlıyor her seferinde. yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 cocacola said: http://img161.imageshack.us/img161/6323/goruntu084nj8.jpgbu kedinin yaşadığına emin misiniz ya :( (lol!!!1!!1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 evet şuan kucaamda uyuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Kategori:Kedi İsim: Aris (Aslında Pascal olcaktıda beğendiremedik kuzenlere=) Yaş: 3 Cinsi: Sokak kedisi : p Cinsiyet: erkek havalıdır kendileri fotojeniktirde Birazda şapşaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Kategori:Kedi İsim: Duman Yaş: 8 Cinsi: Russian Blue Cinsiyet: Dişi Ahh... Uykum geldi! =) Uyudum hatta Bu da video : (Video'yu bir videodan kestim arkada alakasız konuşmalar var çay isteyen var mı diye.. xD Neyse ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Kedilerden Dumana, köpeklerden Troya gitti oyum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Balıkla katılacak varsa 4 kişi +1 katılırım yarışırız. +1 aquila. neden yarıstırıyoruz? pati pet albümü olsun burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 slickers said: bu da bizim eski kedi öldü ama kendisi :( omg gerçek mi bu???!! Peluş gibi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ghost_boo said: Kategori:Kedi İsim: Duman Yaş: 8 Cinsi: Russian Blue Cinsiyet: Dişi Ahh... Uykum geldi! =) Uyudum hatta Bu da video : (Video'yu bir videodan kestim arkada alakasız konuşmalar var çay isteyen var mı diye.. xD Neyse ) puma heralde bu bi üst boy. baya besiliymiş df Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 O da ne?! Başvuruların bitmesine 1 dakika kala yeni bir yarışmacı mı yoksa? Bu iyiye gidiş değil adamım! Resimler küçükten büyüğe, yani en sonuncusu en son hali. Bir de tarihlere aldanmayın makina resetlendi.Kategori:Köpekİsim: ReisYaş: 1,5Cinsi: Alman KurduCinsiyet: Erkek merdiven canavarı Hrrr.... Yov..Adamım! :( Kedi özentisi Hmmm.. amagawd camera! Rahat bırakın beni :( Gelecekten eminim ahbap! Ejderha yatışı King of zeh World!! ejderha yatışı/v2(kar edition) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Afush said: slickers said: bu da bizim eski kedi öldü ama kendisi :( omg gerçek mi bu???!! Peluş gibi be ehe ben de ona takıldım harbi oyuncak gibi çok datlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar