Raid3r Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 ve maç bitti TEŞEKKÜRLER BEŞİKTAŞ'IM. 100. YILINDA VERDİĞİN GÜZEL HEDİYE İÇİN.[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 said: Xechelon, 20 Mart 2003 17:20 tarihinde demiş ki: bence 2-1 lazio alir ama belli olmaz gonlum tabiki ama bjk den yana[hline] hakli cikmayi seviyorum:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." [Bu mesaj Xechelon tarafından 20 Mart 2003 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 bu arada hıncal uluç göbek atıyordur şimdi ötüp duruyordu saldırmalı bu takımmm luce korkakkk diye. keşke gaza gelmeseydi luce normal oynasaydı neyse ilhan iyi oynasaydı yine geçebilirdik sonuçta çok kaçırdı. ama ne olursa olsun teşekkürler beşiktaşım. çeyrek final kötü değil süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 gençlerbirliği maçından sonra toparlanamayan beşiktaş yine taktiksel hatalardan çekti.luce toparlasa iyi olacak kaç maç oldu. cordoba 2. golü nası yer aklım almıyor izledi topu.[hline]Seni seçtim Mostors ! *! Pokemon topu fırlatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Noumayı takımda tutalım diyen taraftar hala varmı acaba? Bukadar bitmiş bi herif herhalde olamaz.Adamı istanbuldaki diskolarda şov yapsın diye aldık sanki.Sene sonunda gönderilmesi gereken futbolcuların başında nouma geliyor 2. si de niyazi (bir attığın topda rakibi bulmasın be kardeşim kaç maçtır oynadın hep aynı şey).Ilhanda çok kötüydü bugün şans işte :( bare 1 gol daha atıp puan alsaydık...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 nouma yı tutalım diyen taraftar olabilir ama sahaya süren taraftar değil..[hline]Seni seçtim Mostors ! *! Pokemon topu fırlatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Buraya kadarmıs,tebrıkler Lazio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 I LOVE YOU LUCEE I LOVE YOU LUCEEEE I LOVE YOU LUCEEE I LOVE YOU LUCEEE[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Üzüldüm bjkye. (timsahin gözyaşları) Luce ile bir yere gidilmez kardeşim. Adam dengesiz. Ayarı yok. Ya 10 0 0 oynatıyor ya 0 0 10 ayarsız..[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 said: Estel_Anorien, 20 Mart 2003 23:05 tarihinde demiş ki: Üzüldüm bjkye. (timsahin gözyaşları) Luce ile bir yere gidilmez kardeşim. Adam dengesiz. Ayarı yok. Ya 10 0 0 oynatıyor ya 0 0 10 ayarsız.. said: Raid3r, 20 Mart 2003 23:04 tarihinde demiş ki: I LOVE YOU LUCEE I LOVE YOU LUCEEEE I LOVE YOU LUCEEE I LOVE YOU LUCEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Allahını seversen Raid3r ya o çingene gorilin nesini seviyorsunuz...[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 o çingene goril adam gibi adam çünkü. zeki, ahlaklı adam başkaları gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 bu arada pancunun lazio defansıyla dalga gecip ilhana verdigi ilhanın kacırdıgı pozisyonda süperdi. uzun süre unutmam herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 fizban biri sana laf etse hayatın boyunca ona dargın mı kalırsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 ben bana it denmesinde bi sakinca gormuorum mesela ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 senin hiç gs li bjk li arkadaşların yok mu fenere fenerlilere fln küfreden maçlarda. onları da ciddi anlamda alıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Luce kucuk macların adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 peki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 it değil köpek :) ayrıca o bir atasözü sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Kucuk mac dedım,takımdan bahseden olmadı Nukem.Bjk'nın oynadıgı her mac bana gore kucuk mac,cok buyuk onemı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 said: Raid3r, 20 Mart 2003 23:17 tarihinde demiş ki: bu arada pancunun lazio defansıyla dalga gecip ilhana verdigi ilhanın kacırdıgı pozisyonda süperdi. uzun süre unutmam herhalde o pozisyon gol olsa varya.. offf yanii.. deli bişeydi :)[hline]Seni seçtim Mostors ! *! Pokemon topu fırlatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 said: arcane, 20 Mart 2003 23:30 tarihinde demiş ki: said: Raid3r, 20 Mart 2003 23:17 tarihinde demiş ki: bu arada pancunun lazio defansıyla dalga gecip ilhana verdigi ilhanın kacırdıgı pozisyonda süperdi. uzun süre unutmam herhalde o pozisyon gol olsa varya.. offf yanii.. deli bişeydi :)[hline]Seni seçtim Mostors ! *! Pokemon topu fırlatır* Ortega'nın ergunu ve hasan'ı yerden yere vurdugu pozısyona cok benzıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 eurosport gösterio macı su anda eheh[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 urza sen bağlıyosun biz düğümleri çoktan attık yumak oldu be yaw[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: Blackeagle, 20 Mart 2003 17:24 tarihinde demiş ki: isterse real madrid gelsin..Eğer biz kendimize güvenerek oynar ve muhteşem taraftarımızın da desteğini arkamıza alırsak inönü'de her takımı devirebiliriz....[hline]BiRGUN KAZANDA BiRALARI TOKUSTURDUGUMUZDA, MACKA YOKUSUNDA CiMBOMU KOVALADIGIMIZDA DOLMAHBAHCE KAVAKLARI BOYUNCA UCLU CEKTiGiMiZDE, HER GOLDE PINARBASI CEKTiGiMiZ BIRGÜN BÜTÜN DÜNYA SUSACAK AMA BiZ SUSMAYACAGIZ BUGÜN NASILSAK OGÜNDE ÖYLE OLACAGIZ......! DUYSUN ALEM BÖYLE ASKI BU ALEMDE KRAL CARSI!!! Yahu sen ne sandın bjk'yı yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar