Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KALCON 2008 5-6 Şubat

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herkese merhaba.
Bu yıl Türkiye'nin ilk ve tek lise Convention'u olan KALCON'un ikincisini düzenliyoruz. Üstelik bu sene dışarıya açığız!
FRP masaüstü oyunları ve Magic the Gathering bilen, seven, ilgili olan, öğrenmek isteyen herkes davetlidir.
5-6 Şubat'ta Kadıköy Oyun Mühendisi Cafe'deyiz.
Adres: Moda Cad. Zuhal Sok. 12/2 Caferağa/Kadıköy
Kısaca, Rexx'ten aşağı inen sokak sonda sola kıvrılıyor.O sokağın karşısında Dreamers figür dükkanı var. Dreamers'tan aşağı inen sokakta, sağda.

GM ve turnuva kayıtları,her türlü eleştiri veya öneri için http://kalcon.open-board.com/index.htm bu linki kullanabilir veya mail yoluyla bize ulaşabilirsiniz.
mail:[email protected](benim) veya [email protected]

Bütün paticik ahalisinin katılımını bekliyoruz!
Mesaj tarihi:
Vay, çok hoş lan tebrik ediyorum. Liseden con düzenleyecek bir ekibin toplanması pek şahane olmuş. Bu olay FRP'nin daha geniş satıhlara yayıldığının da bir göstergesi. Orada olacağım arkadaşlar, emeğinize çok teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Hmmm, şimdi sizin forumdan baktım da Oyun Mühendisi Cafe diye bir yerde yapacakmışsınız, ben ilk defa duyuyorum buranın adını. Gerçi, eklemişsiniz yeni açıldı diye ama nasıl bir mekandır, nedir ne değildir anlatır mısın biraz?

Ayrıca kesin con. programı belli oldu mu?
Mesaj tarihi:
Bizde izmirde BALCON yapmıştık izmirde.Okuldaki insanların yarısının Frp nin varlığını öğrenmesini sağlamıştık.Destekliyorum böyle projeleri.Devam edin abi arkanızdayız :D
Mesaj tarihi:
şimdi mekan şöyle tarifiyle ilgili bir sorun yok herhalde,varsa da daha detaylı anlatabilirim isterseniz.O sokakta sağ tarafta kalıyor gittim gördüm bende.2 katlı bir mekan,çok aşırı geniş değil ama sanırım yeterli olacaktır bize.
Program aslında oyunlar tam olarak belli olmadığı için kesin değil,ama şöyle bir şey var aynı zamanda mtg turnuvasıda olacağı için ve oyunlarda yer alacak kişiler turnuvalara da katılacağı için daha geç başlayabilir oyunlar.
mtg programı şöyle,turnuvalara katılmak isteyenler en geç 11:00'da orada olup registration olayını halledecek,12 gibide turnuvalar başlayacak.Turnuva bittikten sonrada FRP etkinlikleri başlayabilir.
Mesaj tarihi:
oda ya da bağımsız bölüm gibi bi atraksiyon var mı bu cafede yoksa tek salon ortamından yüksek müzik altında mı oturmak gerekiyor?
Mesaj tarihi:
aslında tek gün olacaktı da mtg turnuvası yaptığımız için 2 gün olacak.sanırım turnuvayı ilk gün bitirip 2. gün sırf frp abancaz,tabi isteyen mtg falan da oynar orası ayrı.yani tam anlatamadım mtg ve frp zamanları çakışacağı için ve mtg turnuvasında dmler/oyuncular olacağı için böyle oldu.
  • Yeni Oluştur...