Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. Geleneksel Paticik Paintball Turnuvası (Ankara) Karar Topici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tamam azcık ama yani o kadar deil ehehehe :D[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Mesaj tarihi:
ya normal planda 10.30 da ykm de toplaşcaz, 11 de dolmuşlara doluşup yıldız kavşağına gitcez ordan taksiyle devam etcez işte ama ben diyorum ki bi yarım saat erkene alsak mı?[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Mesaj tarihi:
Bu arada YKM dediğiniz kızılaydaki mi?Yıldızda filansa geriye almayalım saati,yetişemem/yetişemeyiz.

[Bu mesaj codmaster tarafından 24 January 2004 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yıldız kavşağında işte nasıl anlatsam hah spor villa fln var orası :)[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Mesaj tarihi:
evt evt kızılay ykmde buluşcaz 10 da toplaşmaya başlarız 10.30 da hareket ederiz ben bi herkese pm çekiym yarım saat geriye alalım diye milletin bakacağı yok :) raad bekleriz abicim :) keşke gelebilseydin ama :)[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Mesaj tarihi:
yok yok spor villa nın önünde olmucan ya hani bi taraf turan güneş bulvarı diğer taraf spor villaya gidiyo o kavşakta incez biz dolmuştan eğer erkene alırsak sen saat 10.30 da o kavşakta ol, eğer erkene almazsak 11 de o kavsakta olursun[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Mesaj tarihi:
ARaba olucak bende boyutları küçük olan 4 kişiyi hatta 5 kişiyi alabilirim
ya sığabildiğimiz kadar alırım artık allah kerim 7-8 ne kadar girerse :)

ben okula gidicem okulum var 10.30 da gelemem yanlız okuldan 11 de çıkıcam hatta çıkış zamanım tam olarak belli değil haberdar ederim :))
Mesaj tarihi:
ben geliyorum yanimda bi arkadaşta getiricem hatta[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Mesaj tarihi:
benim abimde gelicek hatta ayarlayabilirse 3-5 arkadaşını daha getircek :)[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Mesaj tarihi:
ulan 100 kişi olcaz ha

heralde paticik çevresinde en yuksek katılımlı aktivite bu olucak :))

barış abi a.k.a Rambo orda olcakmı acaba.
Kimi kafasından vurmuştu ya çok komikti tam onumuzde abi yapma çok canı acır dedik bizi dinlemedi kafasına yolladı boya topunu aehuea :))
Mesaj tarihi:
aegan ı vurmuştu
bende gelicem ama oynamama durumum var çok ilaç tükettim bu kış tekrar hasta olmak istemiyorum size saha kenarından moral veririm ve sonraki yemek aktivitesine katılırın olmazmı[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
simdi nerde bulusacagın angel sende girsene icq ya hayvan herif =p

Ankara'da simdi deli gıbı kar yagıyor aslında tugla fabrıkası acık alanda olsa dehset olurdu bıde gece ehe neyse bu haldede yaparım bıseyler..

sımdı nerede,saat kacta,kım kım,neryee dogru gıdılecek? oyun basımı 9 mılyon boya topları ne kadar 5 mılyon+ boya bombası falan yokmu ehe[signature][hline]|apache the taksimetre|

OHHHaaA ÇüŞŞ bu kadar ucuza nası satarlar ya..?!
Mesaj tarihi:
yapma be gün, abi bak ne dicem sana bi grip aşısı vuralım kışı da kapatmış olursun bölece :P[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Mesaj tarihi:
arkadaşlar herkes kesin olarak kaçar kişi getirceğini sölerse sevinirim, takımları şimdiden ayarlamaya başlarsak iyi olur aslında[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
  • Yeni Oluştur...