wanderer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 yalan mi lem dopak donein allahisin :)[signature][hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 tamam azcık ama yani o kadar deil ehehehe :D[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 arkadaşar ben yokum.kusura bakmayın. yanlız buluşma yeri neresiydi bi daha bi söleyin belki uğrarım.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.?
prodigy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Yıldızda nerde bulusucaz bıde kacta?[signature][hline]laylaylom
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ya normal planda 10.30 da ykm de toplaşcaz, 11 de dolmuşlara doluşup yıldız kavşağına gitcez ordan taksiyle devam etcez işte ama ben diyorum ki bi yarım saat erkene alsak mı?[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
arc Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 alalim alalim ne kadar erken o kadar iyi :P[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
prodigy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bencede yarım saat erken bulusalım yıldızın neresınde bulusucaz[signature][hline]laylaylom
codmaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Bu arada YKM dediğiniz kızılaydaki mi?Yıldızda filansa geriye almayalım saati,yetişemem/yetişemeyiz. [Bu mesaj codmaster tarafından 24 January 2004 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 yıldız kavşağında işte nasıl anlatsam hah spor villa fln var orası :)[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 evt evt kızılay ykmde buluşcaz 10 da toplaşmaya başlarız 10.30 da hareket ederiz ben bi herkese pm çekiym yarım saat geriye alalım diye milletin bakacağı yok :) raad bekleriz abicim :) keşke gelebilseydin ama :)[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
prodigy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 geri alınmadan sonra ben saat 10:30 da spor villa mı ne onun onunde olurum[signature][hline]laylaylom
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 yok yok spor villa nın önünde olmucan ya hani bi taraf turan güneş bulvarı diğer taraf spor villaya gidiyo o kavşakta incez biz dolmuştan eğer erkene alırsak sen saat 10.30 da o kavşakta ol, eğer erkene almazsak 11 de o kavsakta olursun[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 haa zprr ya ıı eglenceler dostum :)
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 saol gzlm :)[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: Aegean, 24 January 2004 22:07 tarihinde demiş ki: saol gzlm :) saol kardess
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ARaba olucak bende boyutları küçük olan 4 kişiyi hatta 5 kişiyi alabilirim ya sığabildiğimiz kadar alırım artık allah kerim 7-8 ne kadar girerse :) ben okula gidicem okulum var 10.30 da gelemem yanlız okuldan 11 de çıkıcam hatta çıkış zamanım tam olarak belli değil haberdar ederim :))
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ben geliyorum yanimda bi arkadaşta getiricem hatta[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Valla salı ya kadar ilk sayfada kalmalı sorry ama up!
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 benim abimde gelicek hatta ayarlayabilirse 3-5 arkadaşını daha getircek :)[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ulan 100 kişi olcaz ha heralde paticik çevresinde en yuksek katılımlı aktivite bu olucak :)) barış abi a.k.a Rambo orda olcakmı acaba. Kimi kafasından vurmuştu ya çok komikti tam onumuzde abi yapma çok canı acır dedik bizi dinlemedi kafasına yolladı boya topunu aehuea :))
codmaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 saat 10 da ykmde yani..tamam :) Bu arada kafasına 3mden filan vurmuştu,e acıdı haliyle :D[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 aegan ı vurmuştu bende gelicem ama oynamama durumum var çok ilaç tükettim bu kış tekrar hasta olmak istemiyorum size saha kenarından moral veririm ve sonraki yemek aktivitesine katılırın olmazmı[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Apache Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 simdi nerde bulusacagın angel sende girsene icq ya hayvan herif =p Ankara'da simdi deli gıbı kar yagıyor aslında tugla fabrıkası acık alanda olsa dehset olurdu bıde gece ehe neyse bu haldede yaparım bıseyler.. sımdı nerede,saat kacta,kım kım,neryee dogru gıdılecek? oyun basımı 9 mılyon boya topları ne kadar 5 mılyon+ boya bombası falan yokmu ehe[signature][hline]|apache the taksimetre| OHHHaaA ÇüŞŞ bu kadar ucuza nası satarlar ya..?!
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 yapma be gün, abi bak ne dicem sana bi grip aşısı vuralım kışı da kapatmış olursun bölece :P[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 arkadaşlar herkes kesin olarak kaçar kişi getirceğini sölerse sevinirim, takımları şimdiden ayarlamaya başlarsak iyi olur aslında[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Öne çıkan mesajlar