gellidus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Tamam ulan yazın beni :)) bütün blöflerime rağmen çarsamba oldu yine :))
prodigy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 aaa phalanx ve bende geliyorum[signature][hline]laylaylom
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 oh oh +2 bu arada phalanx ne alaka ankarayami geliyor gelsin gelsin :) organizator arkadaşlar lütfen listeyi yeniliyelim :)) [Bu mesaj homoid tarafından 23 January 2004 22:26 tarihinde değiştirilmiştir]
prodigy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 o phalanx dıgıl bu quann'da oynıyan phalanx claude[signature][hline]laylaylom
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 hottest new players on http:hede hödö point five, paticik radio: -Bonecrusher -sanerixx -Halfmumi -Aegean -Angelfire (+3-4 kişi) -KHaRoN(zaman uyarsa öss sucks!) -Nefr -wanderer1985 -psx takımından en az 3 kişi orda olur -magic -bonepart -azmodai -homoid -prodigy(+1 kişi) noldu raad finalin bekliyok seni :P[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 bende geliommmmm :D[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm
codmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Ben de geliyorum bir işim çıkmazsa ayrıca yanımda bir kaç arkadaş daha gelmek istiyor sorun çıkmaz sanırım?[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Yav sorun çıkmaz eksik olmasın fazla olsun :)) Bu arada arkadaşlar şu listeyi kesin çıkartalım hadi update edin listeyi gelicek gelmicekler. bide bahçeli ve tunalı çivarında oturanlar haber versin beraber gideriz ben alırım onları kenardan köseden
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 bravecik ben seni günle gelenlerin içinde diye düşünmüştüm ama nese sorun değil :P codmaster sorun olmaz tabi merak etme, beyler bu seferki tam turnuva tadında olcak vala billa süper olcak naapın edin gelin yani[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Şuan itibari ile benim saydıklarım 21 codmaster in arkadaşlarını saymadım. son anda gelmeyenleri de sayarsak en az 17 en fazla 22 olucağımızı farzedersek yüklü miktarda et almak gerekli ayrıca kamera ve fotoğraf makinalarını unutmayın. Bide ben bi kova boyayla fırca alıcam yakından ateş etmek yasak ya çıkartırım fırcayı surerim ustune bıçaklamış sayılırmıyım acaba sormak lazım ouz abi ye :) el bombası niyetine balonların içine boya doldurur atarız chemical gelse o yapardı bunları neyse :))
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 bi kaç kişi daha yazsın gelicem diye updatelerim dakka başı updatelenmezki kardaşım :P bu arada oha homoid nasıl ordan geçenleri toplucan anlamadım[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 yok abi 5 metre kuralı olmicak bunda, 5 metre olayı cok pis bozuyo atraksiyonu, hayvanlık yapıp adamın 10 cm uzağından ateş etmek olmasında 1 metre kuralı olsun çünkü öbür sahada neler düşünmüştüm atraksiyonluk hepsini 5 metre bozuyodu hem homoid senin maşallahın var sen niye endişelniyon ki :P[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 zaten normal paintball maçlarındada yok öyle bi kural benim bildiğim, ouz abi biz yeniyiz diye öyle demişti, neyse cok pis gaz oldum vala billa[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 uplayalımda görmeyen kalmasın :)[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 yok öle 5 metre felan beş metreyi kaldırdık gönül rahatlığıyla abanabilirsiniz birbirinize ;)
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 upper forever aehuae tamam iğrencim hazırlık öğrencisi olunca insanın aklında çıkmıyor böyle şeyler Ouz abi ordaki kamyon hala duruyor dimi manyak eğlenmiştim onun üstünde :)
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 hmm saten ben angel ın yazdıklarının içindeymişim beni ayrı saymayın[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm
prodigy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ya benımle 3-5 kişi daha gelebılır kesın dıgıl 2 sı kesın[signature][hline]laylaylom
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Prod, ICQ'ya girmezsen başına kötü şeyler gelebilir. Nelerdesin ulan?[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Ben gelemem yaf, oguzamcaya laf atıyordum, yoksa iş güç izinsizlik falan gibi sorunlarım var.
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 -Bonecrusher -sanerixx -Halfmumi -Aegean -bravecik -Angelfire (+2-3 kişi) -wanderer1985 -psx takımından en az 3-5 kişi orda olur -magic -bonepart -azmodai -homoid -prodigy(+2 kişi + belki extra 2) -codmaster(3-5 kişi) -boccob(+9 kişi) vışş :) -bide kharon ayarlamaya calıscak gelebilirse oda gelcek ofofof deli olcak valla en az 25 kişi var hobaa!![signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... [Bu mesaj Aegean tarafından 24 January 2004 19:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 beyler öneri getiriyorum buluşma ve hareket saatlerini 30 dakka geriye alalım mı? çok maç var çünkü, bide ulaşım için kaç kişide araba var? 20-30 kişi dolmuş-taksi zor olabilir diye diyorum yani arabayla gelen alışverişini önceden yapar o gün yakında oturanları toplar oraya gider direk diğerleri dolmuş taksiyle gelir kendi gelicekler için adres fln herşey var sanırım --> www.boyatopu.com[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
arc Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 hah tamam adres iyi oldu buyuk ihtimalle ben outtrader wanderer bi de bi arkadA$ daha kendimiz gelcez cunku. edit : outtrader döneklik yaptı :P 5 saniye sonra gelen 2. edit : outtrader kesin gelicem, kendime dönek dedirtmem dedi! [signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. [Bu mesaj sanerixx tarafından 24 January 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj sanerixx tarafından 24 January 2004 20:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ben %95 geleceğim ismimin yanına %95 yazın =) sanırım sımdılık angelfire,bravecik,ben,deli333 bırlıkte gelecegı daha konusmadım konusmaya calısacagım..[signature][hline]|apache the taksimetre| OHHHaaA ÇüŞŞ bu kadar ucuza nası satarlar ya..?!
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 gelcem diyorum herif dönek yazmiş yüzsüz herif![signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Öne çıkan mesajlar