XWB Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Speed ve injectionu nasıl önlerim arkadaşlar? Yerel bir serverımız var ve speedi ve injectionu önleyemiyoruz ne yazıkki bilgisi olan yardımcı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 yerel server mı ... umm bak şimdi cüsseli bi arkadaşı alıyosun, game master yapıyosun. inj minj yapan oldugunda direk arkadaşı salıyosun üstüne (all kill) inj fln kalmaz ok? şaka bi yana zorm veya evo dll lerini kullan. ben 2sini denedim. daha da varmıs bişiler. win xp veya nt sistem olması gerekiyor. http://greatgenesis.us/zorm/ burdan son version dll yi çek. sphere ın kurulu oldugu dizine kur calıstır. ordaki ayarları da yap. inj için yeterli olur. speed konusunda hala buglı bir dll. o yuzden sphere.ini den speed detection kısmını 0 (kapalı) hale getir. basarılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XWB Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 cüsseli arkadaşlar var baya 150 kg lik 3-4 arkım var ama onlarıda ilerde kız meseleleri fln için saklıyorum :) Zorm dll nin son versiyonu indirdim. 1 tane dll dosyası var. onu sphere klasörünün içinemi koyayım? bide sphere.ini nin içine ne ekliyeceğiz tam anlamadım. yardımcı olursan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XWB Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ben evo dll kullanıyorum. ama aynıdır heralde eklenecek şeyler. ini'de en üste [sphere]'ın altına bu sekilde koycaksın.. [SPHERE] //extras (evo dll) homehomehomeenabled=0 //players can use home home home yellowivulnames=0 //invulnerable people have yellow names runspeed=10 //tiles you can cover on horseback in runtime runtime=1000 //time in which you can cover x tiles on horseback walktime=1000 //time in which you can cover x tiles on foot walkspeed=6 //tiles you can cover on foot in walktime badmsgdisc=1 //disconnect player if we get a bad msg eat from them AllowHarmSelf=1 //allow people to harm themselves with spells PickupCount=2 //Item pick up count PickupTime=500 //item pick up time FizzleMageryCastFix=1 //fix fizzle when you get hit RubberBandingFix=1 //fixes rubber banding but no running up and hitting KPatchColorSysMessage=1 //enabled/disable @color in message and sysmessage KPatchLogOut=1 //KPatch logout settings KPatchTriggers=1 //@callguards @itemdropon_cont @target_cansee @macro_opendoor KPatchTags=1 //name.prefix name.suffix name.alt name.hue AllowNewProf=0 //Allow new prof.txt, 80 max stat cap when creating characters DisableSubBagSell=1 //Disable selling items from sub bags ItemPickupEnabled=1 //Fast item pickup detection enabled SpeedHackEnabled=0 //Enabled speed hacked detection KillRegionStep=1 //stops @step from triggering in regions, lag reducer PetsFollowGates=1 //pets follow through gates KillLog=1 //kills spheresvc.log that gets created in random places on startup, NTSERVICE=0 LightFix=1 //Global light system test. (speedhack koruması kalkık su an istersen on yap bi dene) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XWB Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 taz saol denemedim ama işe yarıcana eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Taz bare evo.dll dl linki yaz bende bakiim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ya bi yerden indirdim ama nerden oldugunu hatırlamıorum su an sanırım siteleri sourceforge.net/evoproject Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar