stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Arkadaşlar 2 ay önce aldığım notebookumun ekranı paramparça servis 523ytl fiyat çıkardıi, dışarda daha uygun fiyatlara bulabilceğim söylendi öneri varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 bi arkadaşım gittigidiyorda acer için çıkma lcd ekran bulmuştu ama tamamen tesadüf tabii. türkiye'de çıkma notebook parçası satan bir yer bulmak zor, ancak servisleri gezip kenarda köşede kalmış bi ekran ya da bozulup bi kenara konmuş notebook bulup onun ekrana el koyacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bulması sorun degil çıkma buldum ama görüntü kalitesi orinaliyle çok fark edermi zaten anlamıyorum bilgisayarı 1.200'e aldım 523milyon ekran fiyatı istiyor servis %50 si ekranmış zaten paranın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 çıkma bulduysan taktır 523 milyona iki tane lcd monitör alır dual screen yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Sormayın aldığma alacağıma pişman oldum tamam dell dünyadaki en iyi notebook markalarından ama her iyliğin bi kötü yanı oluyor yedek parçaları dudak uçlatıyor.notebook alacaklar dikkat ederek alsınlar simdiki aklım olsa asus veya acer alırdım. Ekran harici dış kasasını değiştirmek istiyorum(darbe var) onun fiyatıda 110$+kdr bu garanti kapsamında servis fiyatıdır.. Arabadan daha pahalı yedek parçaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar