MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mhz sini markasını türünü hedesini hödösünü nasıl öğrenebilirim?uyumsuzluk yapmasın sonra...[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The person you have seen is going to suicide.Please remember him...
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Kasayı açarsın bakarsın ayrıca ramin ben buyum ben şuyum demesi biraz zor gibi gözüküyo bi genişleme kartı değil ki bu altı üstü bellek ayrıyetten neyi uymucak :D
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Aida 32 die bir program var onun la tüm sistem bilgisine bakabiliorsun. eger kasayi acip rami cikartip üzerine bakmakdan üseniyorsan :)[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch [b]Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 yok kasa zaten açık duruyor da kablolardan ramler gözükmüyo. O yüzden ben bu aida mıdır nedir ona bakaymı[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The person you have seen is going to suicide.Please remember him...
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ayrıcana bazı markalar sticker yapıştırıyorlar. kopuyor eskiyor falan filan.. o adia 32ye benim de bakmam lazım :))[signature][hline]its supersonic
Öne çıkan mesajlar