MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mhz sini markasını türünü hedesini hödösünü nasıl öğrenebilirim?uyumsuzluk yapmasın sonra...[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The person you have seen is going to suicide.Please remember him... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Kasayı açarsın bakarsın ayrıca ramin ben buyum ben şuyum demesi biraz zor gibi gözüküyo bi genişleme kartı değil ki bu altı üstü bellek ayrıyetten neyi uymucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Aida 32 die bir program var onun la tüm sistem bilgisine bakabiliorsun. eger kasayi acip rami cikartip üzerine bakmakdan üseniyorsan :)[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch [b]Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 yok kasa zaten açık duruyor da kablolardan ramler gözükmüyo. O yüzden ben bu aida mıdır nedir ona bakaymı[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The person you have seen is going to suicide.Please remember him... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ayrıcana bazı markalar sticker yapıştırıyorlar. kopuyor eskiyor falan filan.. o adia 32ye benim de bakmam lazım :))[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar