Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türbana Hayır!!!

mawiman

Öne çıkan mesajlar

LathspeLL said:
Sub-Zero suresini yapıştıracak birazdan.

slickers said:
yatmadan önce 2 guard suresi okursan tüm aduketlerden koruyomuş ya ya

Beyler ayıp olmuyor mu?

Kimsenin inancıyla dalga geçmenin lüzumu yok.İnanırsınız inanmazsınız ayrı mesele ama böyle saçma sapan şeyler yazmak insanlıktan çıkmak oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Gene aynı ciddiyetsizlik.Sen yazarken hiç imla hatası yapmıyor musun? ve adamın gerçekte ne kast ettiğini de anlıyorsunuz paşalar gibi.

Neyse devam edin siz size laf anlatmak benim işim değil.

Zaten bu ciddiyetsiz sataşmaları kaale almak akıl kârı değil.

3 yaşındaki çocuklar gibi denileni anlayan ama tersini yapan insanlarla uğraşacak halim yok,gecenin 3'ünde.

Özgürlük nedir? Başkalarının haklarını çiğnemeden yapabileceğin davranışlarda serbestliktir.İnanç özgürlüğüde buna dahildir. Adam öldürmek benim dinim deyip adam öldüremeyeceğin gibi başkalarına laf atıp bu benim inancım diyemezsin, bahanesi değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

arapların sonradan eklediği hiç bir mantıklı açıklaması olmayan dünyada bu kadar yardıma ihtiyaç warken araplara para vermeni söyleyen hacca gitmenin farz olduğu bi kitaba inanıyorsun sonrada gelmiş aynı kitapta yazan yazıları bana savunuyorsun niye inanayım neden saygı duyayım
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:
Güzelim kaale alma o zaman yazılarımı. Din yok diyorum "hakaret etti" diyorsunuz. Artık bende kendimce dalgamı geçiyorum.

Fortuna said:
Gene aynı ciddiyetsizlik.Sen yazarken hiç imla hatası yapmıyor musun? ve adamın gerçekte ne kast ettiğini de anlıyorsunuz paşalar gibi.

Anladın mı, Güzelim ?

Edit:Alttaki soru için,olmadım,neden mi?

Sizinle uğraşmak hoşuma gidiyor,hiç değilse böyle bir insan olmadım diye seviniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...