DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 yok milleti ikna edince bonus sevap kazanıyorlar abi abiaabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 baraka süresi sizin ateistler için değil Yahudiler ve hristiyan olanlar için ... sizler rahat olun sizin için bir ilaç yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Ya mawiman sen gerçektende burdan -internetten- yazı yazıp 1-2 kişiyi ikna edebileceğini düşünüyor musun? Yoksa sadece tartışmada üst el konumunda olmak mı istiyorsun? Sağduyu ile alkası yok bunun.Bunu -bu tartışmayı- tamamen kişisel hırsın için yürütüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 BARAKA SURESİ NEDİR ARKADAŞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 barakalarda kalanlar içinmiş senin için villa suremiz war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Sub-Zero suresini yapıştıracak birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 yatmadan önce 2 guard suresi okursan tüm aduketlerden koruyomuş ya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 arkadaşlar sağlığı olun bu benin inancım size saçma bile gelse hor görü gösterin seviyeyi düşürmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 yok bana saçma gelmiyor sadece baraka suresi yazmışsın ondan kıllandım inancımla dalga mı geçiyorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 DoruK said: yok bana saçma gelmiyor sadece baraka suresi yazmışsın ondan kıllandım inancımla dalga mı geçiyorsun diye baraka değil Bakara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 sen baraka yazmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 LathspeLL said: Sub-Zero suresini yapıştıracak birazdan. slickers said: yatmadan önce 2 guard suresi okursan tüm aduketlerden koruyomuş ya ya Beyler ayıp olmuyor mu? Kimsenin inancıyla dalga geçmenin lüzumu yok.İnanırsınız inanmazsınız ayrı mesele ama böyle saçma sapan şeyler yazmak insanlıktan çıkmak oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 hiç doğru yazamıyor ki her cümlesinde kesin bi hata war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 benim inancım da bu belki?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Gene aynı ciddiyetsizlik.Sen yazarken hiç imla hatası yapmıyor musun? ve adamın gerçekte ne kast ettiğini de anlıyorsunuz paşalar gibi. Neyse devam edin siz size laf anlatmak benim işim değil. Zaten bu ciddiyetsiz sataşmaları kaale almak akıl kârı değil. 3 yaşındaki çocuklar gibi denileni anlayan ama tersini yapan insanlarla uğraşacak halim yok,gecenin 3'ünde. Özgürlük nedir? Başkalarının haklarını çiğnemeden yapabileceğin davranışlarda serbestliktir.İnanç özgürlüğüde buna dahildir. Adam öldürmek benim dinim deyip adam öldüremeyeceğin gibi başkalarına laf atıp bu benim inancım diyemezsin, bahanesi değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Güzelim kaale alma o zaman yazılarımı. Din yok diyorum "hakaret etti" diyorsunuz. Artık bende kendimce dalgamı geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 sen ordan geliyorsun ateistler böyle ateistler yanacak diyorsun bende böyle diyorum varmı ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Diyorsunuz? ben öyle birşey demedim.Bence hakaret değil o görüş. Ama sub-zero suresi..neyse ya bana log out en iyisi. Tamam AGA kralasın. Edit:Bu arada böyle tartışmaya gerek yok.Ölünce öğreneceksiniz. Biraz sabır beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Güzelim, adam "BARAKA suresi" yazdı bende Sub-Zero suresi yazdım. Gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Tamam Arkadaşlar ben sizlerden Özürdilerim ben şimdi yatmaya gidiyorum herkeze iyigeceler yazım yanlışları içinde özürdiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 iyi geceler sevgili kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 arapların sonradan eklediği hiç bir mantıklı açıklaması olmayan dünyada bu kadar yardıma ihtiyaç warken araplara para vermeni söyleyen hacca gitmenin farz olduğu bi kitaba inanıyorsun sonrada gelmiş aynı kitapta yazan yazıları bana savunuyorsun niye inanayım neden saygı duyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 LathspeLL said: Güzelim kaale alma o zaman yazılarımı. Din yok diyorum "hakaret etti" diyorsunuz. Artık bende kendimce dalgamı geçiyorum. Fortuna said: Gene aynı ciddiyetsizlik.Sen yazarken hiç imla hatası yapmıyor musun? ve adamın gerçekte ne kast ettiğini de anlıyorsunuz paşalar gibi. Anladın mı, Güzelim ? Edit:Alttaki soru için,olmadım,neden mi? Sizinle uğraşmak hoşuma gidiyor,hiç değilse böyle bir insan olmadım diye seviniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 sen log out olmamışmıydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar