Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 pc'yi dağıtmış durumdayım, isteyene yarın verebilirim wus300'ü. tagan'ı da %90 yarın veriyorum yeni sahibine. şimdi sadece xfi kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 hdd i tek alsam kankut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 olur agam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 dayılar sadece X-Fi'm kaldı. Alın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 X-Fi'da optic-in var mı ? yok gibi gözüküyor da sorayım dedim.. optic-in lazım da bana =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 kart bu: http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=14066 valla ben anlamıyorum ses kartlarından, fakat optik giriş yuvarlak nokta gibi bir şey oluyordu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 desene bir ses kartı beleş kazandım diye :p maçlarda da oynamadın bide :@ efe özlicem seni nasıl olucak bu iş :( bare maça gidelim bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 her şeyi sattım xfiyi almıyorlar EY KEY. satmıyorum ben de artık! lan ESER! ben finalde ve önceki bi turda oynadım ben, sen hiç oynamayıp aldın asıl asdf. neyse demirören ligin son 3 maçı için özel kombine cıkaracakmış ondan 2 tane alda akarız lolol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 yok öyle beleş kazanıp burada satmak para kazanmak bende istiyorum payımı. yoksa silerim topici ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 sil işim bitti zate sadffd. YETELE ZENGİNİ OLDM AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 lan haha finalde şov yaptım ben valla. ilk 12 round 0 dım belki ama maç sonunda alican'ı geçtim dhsaud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar