Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

??.02.2008 Ankara

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

korax said:
Evet sana hak vermiyo değilim ben,"şunlar yapılacaktı,ama siz şunu yapalım dediniz ve sattınız" konusunda.Ama bulusmaya gelenlerde 13 yaşında çocuk değilki.Dedim ya zevk meselesi diye,evet bu bi zevk meselesi.Frekanslar uyuşmuş o anda herkes bowling istemiş,onu geçtim çoğunluk bowling istemiş o dakikadan sonra "şu yapılacaktı be!" demenin bi mantığı yok hani.

O günki buluşmada, "hadi x rock bar'a gidelim ve içelim" deseydi çoğunluk,eyvallah derdim çoğunluk dediği için ve giderdim duruma göre.Veyahut oraya ogün uyumadan gelmiş olduğum için belkide "ben çok yorgunum arkadaşlar kaldırabilecek durumda değilim" der eve geçerdim.

abi bak bana küfür et. alınmam. ama beni yalancı durumuna düşürme, benim yazdıklarımı okumadan, olayını bilmeden cevap verme.

SEMIH. YANI LEXIUS.

benzicinin önünde iken kaç kişi bowling için mekandan ayrıldı ? kaç kişi bowlinge karar verdi?

ayrıca bahçelide kaç tane rock bar var ya? gittiğimiz yerler seyirden bile sakindi.

korax said:
Uzun lafın kısası,ilgimi çekmedi,gelmedim.Sizin içinde aynı şey geçerli,bu kişilerle frekanslar uyuşmamış,ve yapmak istedikleri ve eğlenme şekilleride uymamış,katılmamışsınız,çoğunluk olarak istediklerini yapmışlar,sizde neden keyif alıyosanız onu yapmışsınız.Bukadar basit yani.

kardeşim bu paragraftan sonrada ankara bir daha buluşmaz. bu kadar net.

madem konuşmayacaklarımızı konuştuk, bende konuşayım. larakene kılsın yada değilsin, yada tarzın değil. gelmezsin, gelmeyeceğin topicede oraya gidin, buraya gidin yazmazsın bu kadar basit. ivy senin içinde geçerli bunlar.

3 tane gelmeyen insan, 3 ü de kavga çıkarıyor. bone senın ıcınde geçerli abi. 1 yerde sana hak verdim ama sonradan.
Sosyal ağlarda paylaş

tutarlı bir yanıt olmayacaksada tek kelime yazmayın, beni bağlamayın.

tekrar söylüyorum. orada beni bowlinge çağırdılar. ve yani gidicek olsak ilk başta mekandan biz black lupin, baluu ve ben ayrılacaktık. biz gidicektik. çünkü diğer kişiler bowlinge onay vermemişti. diğer 4 kişi sonradan gitmişler bowlinge ve burada bizi çıkıntı gibi göstermeye kasıyorsunuz ( bilerek yada bilmeyerek, gelmediğin için bilmiyorsun kabul ediyorum)

yani kardeşim ben orda 10 kişiyi satıp gitmedim bilkente, ama birden biz satıcı durumuna düştük.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada kingpin ve lexiusla konuştum. tekrar söylüyorum. takıldığım nokta burası.

baluu said:
simdi bakarsak 8 kişi gitmiş bilkent'e bowling'e.
4 kişi gitmiş kizilay'a nedjima'ya ( nedjima'ya gittiginizi duydum ne kadar dogru bilemem )..

Gelmediniz bizimle bilkent'e. Bu durumda 8 kişi 4 kişiyi satti yani ? Oyle mi ? Siz satmiş olmuyor musunuz ?

yok böyle birşey.

biz metalci alkolik adamlardık abi, bilkentin ortamları bizi sarmaz diye biz ucube rock barlara gittik. 8 kişi bowlinge giderken biz olmaz dedik. böyle satıcıyız arkadaşlar.

ulan 3 kişi biz bowlinge gidiyorduk, 8 kişi olmaz dedi. bende gitmem o zaman bowlinge dedim. akşam akşam. yatıyorum abi kastığıma değmez.

şu konuda (alıntıladıgım) mutabakata varalım, yoksa x var y yok benim umrumda değil.
Sosyal ağlarda paylaş

gelmezsin, gelmeyeceğin topicede oraya gidin, buraya gidin yazmazsın bu kadar basit. ivy senin içinde geçerli bunlar.

serçe amma sinir stres yapmışsın.
önce bi sakin ol bence
ha sen gelmiş olayı anlamadan bana laf ediyorsun
bana da mecburen söz hakkı doğuyor.

ben o mesajımı ne sana ne de cana yazdım.
bi kere sakin ol önce anla sonra cevaplarsın sana geldiyse

ki canla da gayet güzel muhabbetim de var msnde de konuştuk o msj hakkında. kusura bakma yanlış anladım dedi olay orda bitti

ee sana noluyor?
gelip bana laf ediyorsun msnde?
ilginç

haa ayrıca
ben de ankarada oturuyorum ve kendi fikrimi de sölerim açık açık
ayrıca gelebilirdim de
koraxla ayarlayamadık gelmedik

nedjimayı seviyorum
nedjimada yapılan buluşmaları sevmiyorum
bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Spastik_Serce said:

kardeşim bu paragraftan sonrada ankara bir daha buluşmaz. bu kadar net.

madem konuşmayacaklarımızı konuştuk, bende konuşayım. larakene kılsın yada değilsin, yada tarzın değil. gelmezsin, gelmeyeceğin topicede oraya gidin, buraya gidin yazmazsın bu kadar basit. ivy senin içinde geçerli bunlar.

3 tane gelmeyen insan, 3 ü de kavga çıkarıyor. bone senın ıcınde geçerli abi. 1 yerde sana hak verdim ama sonradan.

Laraken'le tarzım uyuşmuyo evet,ama benim onla bi problemim olduğu anlamına gelmiyo.Netekim olsaydı,diğer buluşmada da adamla oturup sohbet edemezdik zaten.Kimseyle herhangi bi problemim yoktu benim.Netekim bu topicte alevalan işin "bizim dediğimiz olsun" kısmı başlayıncaya kadar bişey yoktu.
Gelmeyecek olsaydım,enbaşta ben buraya yazmazdım zaten.Netekim dediğim gibi,burdaki bu gereksiz "rock bar olsun" tartışmasından sonra ben ve ivy gelmek istemedik.
ve hatta bakınız:

Korax said:

Netekim fazla açık sözlü olacağım ve yazacağım,önceki sayfalardaki tartışmanın ardından,olur ya,tatsızlık çıkarmak istemediğim için,bone ve lara gelecek diye gelmedim.

Gece gelmeme kararı aldıktan sonra,telefonumuda sessize alıp yattım uyudum.Ivy'nin attığı mesajıda duymadığım için uyanmadım,ayarlayamadık ve gelmedik,ama gelmeye niyetliydik,herneyse.

Olayı şuanda daha iyi anladım ve evet hak vermiyo değilim sana.Asla "rockcı metalci,ucube yerlere takılıyo bunnar,çıkıntılar" diye yansıtmaya çalışmadım.Eğer öyle anladıysanda özürdiliyorum senden.Önce gitmeyelim denildi de,sonradan bi kısım "hadi biz gidiyoruz,arkadaşlar geldi" dediyse ayıp edilmiş ozaman evet.Yine işin tamamını bilmeden konuşuyorum yalnız,buseferde karşı taraf alınıp trip yapmasın.

Laraken said:

aboov, aboov.

laraken yaz bari ortaam. bu kadar atarcansın madem.

geleydin.

Kusura bakma can,dikkat etmemisim orda,gözümden kaçmış.Atarcı falan değilim,olurda bi tatsızlık çıkar diye gelmedim zaten.Geleydim ne kavgamı edicez sanki?Senle bi problemim yok,bi alıp veremediğim yok,gayet güzelde hoşsohbet bi adamsın,konuda senlede atıştık diye söyledim ben işin o kısmını.
Olurda bi tatsızlık çıkar,2-3 kisi yüzünden okadar kisinin canı sıkılırdı,ortamın tadı tuzu kaçardı,gelmedim,yeri gelince ben kendi kendime ankara buluşması düzenlerim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...