Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

birtakım kitaplar aramaktayım

-Cleglaw-

Öne çıkan mesajlar

Okumak istemen,bilmek istemen güzel bir şey.Ama sonuçta istediğin konulara ilişkin kitapların konuları,kitapları okumadan önce bir ön birikim-ön çalışma isteyen konular.Yani gerekli mukayeseleri yapabilmen,fikir yürütebilmen için.Başlamadan önce kendini bu konuda bir ölç tart bence.Ki yanlış anlamalarla hedefinden uzaklaşmayasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok teşekkür ederim Ractamainus. Zaten bi yandan öyle bi düşünce vardı içimde sümerlerden falan mı başlasam diye. Dediğin gibi yapıcam. 2 sinide alıcam o kitapların. Yazarına kadar verip bana açık bi yol gösterdiğin için minettarım.

captain ben dediğini anladım haklısın tabiki öyle bi kendini tartması lazım insanın öncelikle. ben uzun zamandır kafamda olan sabit, kararlı bi tavrın ürünü olarak açtım başlığı zaten (: yinede teşekkür ederim.

fenris ramses serilerinden uzak durucam tamam eheh tavsiyen için sanada teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Doğaçcım, elimde 1. madden için şu kitap var;

http://www.yunanmitolojisi.net/yunan-ve-roma-mitolojisi-colette-estin-helene-laporte/

hakikatten okuması çok zevkli. tavsiye ediyorum. ama dersen daha detaylı bilgi istiyorum ractanınkileri dene o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

c_a_p_t_a_i_n said:
Okumak istemen,bilmek istemen güzel bir şey.Ama sonuçta istediğin konulara ilişkin kitapların konuları,kitapları okumadan önce bir ön birikim-ön çalışma isteyen konular.Yani gerekli mukayeseleri yapabilmen,fikir yürütebilmen için.Başlamadan önce kendini bu konuda bir ölç tart bence.Ki yanlış anlamalarla hedefinden uzaklaşmayasın.

ben bu fikre pek katılmıyorum aslında =)

zira bir yerden başlamak gerekir ama nerden başlarsanız başlayın, öğreneceğiniz hep eksiktir. hiç bir şeyi "hah tamam oldu bu" diyecek kadar öğrenemeyiz. aynı mantıkla cleglaw'ın amacı da ütopik (çünkü "hayat bu olm. ben buldum!" diyemeyiz) ama o sadece amaç. o yüzden sorun değil, o amaç uğruna zaten şekillenecek bir şeyler. ama amacı oluşturmadan, katı çizgiler çizersek bizi yerimizde oturtur. kısıtlar. ulaşacağımız bir amacımız olmaz, biz de o amaç uğruna didinmeyiz.

ben 10 yaşında carl sagan'ın kozmos'unu okumuştum. o kitabı hiç unutmam, içindeki bir çok şeyi de anlamamama rağmen =P sonuçta o kitap bana hiç bir şey katmadı diyemem. belki de şu anda okusam o kadar etkilenmeyeceğim kadar merak duygusu aşıladı en azından ki bu da küçümsenmeyecek bir şey.
gibi...

sonuçta hayat; gelişerek ölüyoruz. çok kasmamak lazım, başlamak lazım bir yerden =)
Sosyal ağlarda paylaş

All Empires:History Forum cevabini aradigin sorulara cevap verecek nitelikte arkadaslarin yogun sekilde bulundugu bir ortam.

Yonetimi olsun, katilimcilari olsun gayet seviyeli insanlar. Burada koyu hiristiyan bir eleman ile koyu musluman baska bir elemanin gayet seviyeli bilgi alisverisinde bulundugunu, fikir paylastigini gorebilirsin karsilikli gereksiz bir takim olaylara girmeden.

Ayni sekilde tarih, felsefe, guncel olaylar, etc hakkinda genis bilgi edinebilecegin, kaynak sorabilecegin bir yer.

Yonetimi de multi cultural, turk,amerikan, ve yanilmiyorsa norvec'li bir admin tayfasina destek olarak aklina gelecek her ulkeden moderatorler var ve adamlar seviyeli, gorgulu, bilgili insanlar.

Bir dene bakalim.
Bol sans.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...