Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 mlum ekşi bizi sevmez de bizim ekşiye bi düşmanlığımız yok heh. Neyse efendim geçen bişiye rastladım, kırıldım gülmekten: not: bazıları küfür içermekte, ancak gönlüm razı olmadı sansürlemeye, çünkü cidden ağızadan bir seferde çıkan, çıkınca da komik olan şeyler dort kelimelik genel yargi kliseleri seveni sikerler, sikeni severler sicti cafer bez getir dört kelimelik genel yargı elin buz götün karpuz göte giren şemsiye açılmaz keser döner sap döner aylak bakkal sikini tartar ben bilmem beyim bilir uc korner bir penalti lekum dinikum veliye din ebenin amı ali sami - << en iyi dörtlük bence yok artık lebron james seni seveni sen de sev(sicmikgirl) << lol hem penalti hem gol fuck me right now ben sana demedim mi bu yaptigini corumlu yapmaz tam bir allah'ın kırosu sütü seven kamyoncu tem'e çabuk kalktı dikkat edersen one two three foro istedim vermediler kamyoncusun dediler sizin varmı öle yakaladığınız komedi şeyler? (bi frp faciası olayı vardı ekşide ama neydi ki acep)
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 said: bu yaptigini corumlu yapmaz kocaelide sürekli yaşıyoruz şunu =)
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 nouma ahmet dursun u sikti mi? gerçi arşive kaldırdılar onu. yarıldığım 2-3 başlık vardı da unuttum şimdi. bi san marino almanya maçı vardır 13-0 lık onu bulursanız süper olur. :D
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ahahah aylak bakkal ... tartar Süpermiş
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 aylak bakkal sikini değiş daşşaklarını tartar olacak doğrusu
Öne çıkan mesajlar