behran Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 oyunu yazıcı daki bi pc cide buldum 75 milyon a satıyo adam almak isteyenlere duyuruyim dedim.tabi hala duruyosa dükkan 2 ve 3. katta merdivenden çıkınca tam arkanda kalıyo.hani şu oyun satan yer bilgilerinize arz ederim :)[signature][hline]# yaş anketi # Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 yazıcıya git gel daha pahalıya geliyor[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaden Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Ya ole yerlerden alınır mı.Ben ordan sadece ilerlemeli oyunlar alıyorum,ole yerlere guven olmaz online oyun alacaksan orjinalini alacaksın bence.Sonra 75 milyon yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 75 milyon olduğıuna göre orjinaldir zate jaden[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 orjinal oyun.kutulu[signature][hline]me me me....me too Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mex_mourlain Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Arkadaslar elimde orjinal account açilmamış swg var ve 65.000.000 TL ye satıyorum. Kadıköy yakasında oturuyorum. Oyundan tell yada e-mail atabilirsiniz. Yada [email protected] adresinede yazabilirsiniz.[signature][hline]Mex Mourlain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Evet feza bilgisayarda var ama açılmış kutu.Kadiköyde Bimeks te de var,ben ordan aldım,85 milyondu sanırım,10 taksitle aldım 100 milyona geldi.[signature][hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarchCosweld Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 arkadaşlar ben de oyunu 60Milyona satıyorum isteyenler irtibata geçebilir icq:163476763,[email protected][signature][hline]FrF---R.İ.P kardeştir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar