Defensive Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Kız arkadaşımla Bursa'dan gelip 2 günlügüne İstanbul'da konaklıcaz.Tavsiye edebileceginiz Avrupa tarafında ucuz ve guvenılır oteller var mı ? Semt ismide yeter.İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 fiyat aralığın nedir ? avrupa yakısında nereye yakın olsun vb.? bende istiklal tarafında en azından temiz bi otel arıorum ucuz ama temiz olması benim için önemli kız arkadaş problemim yok.3 kişi kalmayı düşünüyoruz.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa banada sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 chillout hostel cafe var taksimde otel değil hostel rahat genellikle yabancıların kaldığı bir mekan tünele doğru asmalımescit'e yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 sultanahmet peninsula otel. istersen daha fazlada yardımcı olabilim.tanıdık acenta var. ==> öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 chillout'u biliyorum.yanlız bi kaç alternatif daha olsun istiyorum.varsa bildiğiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 airport inn yeşilköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Yeni topik açmiyim dedim. Alibeyköy veya Sultançiftliği civarında rahat edebileceğim aşırı pahalı olmayan (iş gezisi için) otel lazım. Tavsiye lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Oce4n said: Yeni topik açmiyim dedim. Alibeyköy veya Sultançiftliği civarında rahat edebileceğim aşırı pahalı olmayan (iş gezisi için) otel lazım. Tavsiye lütfen. Ben olsam yine Taksim civarinda kalirdim ordan asiri uzak degil Alibeykoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar