Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Moda Evi TuLaY acildi....

Gulay

Öne çıkan mesajlar

Herkese Selam,

Niyahet bugun Hilal'de Kantin icinde Elbise dukkanini actim. Yaklasik 400 parca koydum. Herbiri tek tek, el emegi, goz nurudur, fabrikasyon yoktur. Degisik renk kombinasyonlari denedim.

1 haftaya kadar Bio Cloth da satmaya baslayacagim (Gulay Master BE oluyor).

Jedi falan gibi bir durumum olmadigi icin Terzilik isini profesyonelce yapacagim, yani bugun var yarin orda yok gibisinden birsey yok.

Ozel siparisler kabul ediyorum.

Son olarak da Onumuzdeki hafta sonu (bayram haftasi) Resmi bir acilis yapacagim, Bu acilis parti havasinda olacak, ve kiyafet defilesi gerceklestirilecek. (suprizler bu sefer olmayacak), Coctail Prolan'ge sekline acik bufe yiyecek ve icecek olacak.

CLothing vendor ayni zamanda haritaya da registerdir. Hepinizi alisverise beklerim.

TuLaY
Sosyal ağlarda paylaş

Bana bi Deniz Er'i kıyafeti... benim ki gecen gun Neta Batarya(Temizlik Denizcilik dilinde) Yaparken Yırtıldı...
Hehehehehe
Hayırlı uğurlu olsun.. Bi gelsem Tukkanları birlestiririzzz...
Benim shoplar patlamıs durumda zaten...
Bomboş...
hehehe
Az kaldı 4 ay sonra bol bol takılırız....[signature][hline]Sman'chi NortoN
Master Combat Medic--Novice Pistoleer

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sin, 26 January 2004 00:57 tarihinde demiş ki:
hayirli isler
defile icin manken lazimsa sne 90 60 90 dir

Hayirli olsun

Sne illa dişiligini göstericeksin yani :P[signature][hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gulay, 25 January 2004 04:51 tarihinde demiş ki:
Herkese Selam,

Niyahet bugun Hilal'de Kantin icinde Elbise dukkanini actim. Yaklasik 400 parca koydum. Herbiri tek tek, el emegi, goz nurudur, fabrikasyon yoktur. Degisik renk kombinasyonlari denedim.

...

TuLaY

Ehm, gururla söylemek isterim ki vendordan ilk alışverişi ben yaptım. Şu an üzerimde kırmızı trades flightsuit var ve inanılmaz beğendim... Gülaydan rica ettim bi de makosen ayakkabı verdi altına, siyah deri... :)

Saçlarla da beraber Greaseden fırlamış John Travolta gibi duruyorum... :-D

Gülay, çok sağlam müşterilerin var, ben ve müho kıyafet işine inanılmaz para harcıyoz. (Bu arada şehir kasasına biraz yardım, mühoyla kendimize el yapımı takım alacaz da :-P )[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :(

Devvo Ki'yyst
Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman
Ex-Master Creature Handler, Ranger
(R.I.P.), Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

eh artik dukkan hazir olduguna gore artik benim takimida yaparsin

simdi
tisort full siyah mumkunse kolsuz
pantolon paramilitarycamos ama full siyah.
hide boot full siyah
sapka full siyah (kovboy sapkasi olsun :))
cloak full siyah
kemer full siyah

hepsinden mutlaka ve mutlaka 4 soket olmali(cep) findik fıstık koyacam (:))[signature][hline]sad [R.I.P]
marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/ N armorsmith/N mechant/ N brawler (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

Bence araya biraz kırmızı attır Sad. Siyah kırmızı combosu çok hoş duruyo...[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :(

Devvo Ki'yyst
Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman
Ex-Master Creature Handler, Ranger
(R.I.P.), Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...