Gulay Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Herkese Selam, Niyahet bugun Hilal'de Kantin icinde Elbise dukkanini actim. Yaklasik 400 parca koydum. Herbiri tek tek, el emegi, goz nurudur, fabrikasyon yoktur. Degisik renk kombinasyonlari denedim. 1 haftaya kadar Bio Cloth da satmaya baslayacagim (Gulay Master BE oluyor). Jedi falan gibi bir durumum olmadigi icin Terzilik isini profesyonelce yapacagim, yani bugun var yarin orda yok gibisinden birsey yok. Ozel siparisler kabul ediyorum. Son olarak da Onumuzdeki hafta sonu (bayram haftasi) Resmi bir acilis yapacagim, Bu acilis parti havasinda olacak, ve kiyafet defilesi gerceklestirilecek. (suprizler bu sefer olmayacak), Coctail Prolan'ge sekline acik bufe yiyecek ve icecek olacak. CLothing vendor ayni zamanda haritaya da registerdir. Hepinizi alisverise beklerim. TuLaY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 aha bu cok guzel. hemen gidip didikliyorum vendoru neler var neler yok. elalemin yarisi var yarisi yok vendorlarini dolasip elbise aramaktan sikilmistim. ozel siparis ise silah ve zirh alimindan belimi dogrulttugum anda yapacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Bana bi Deniz Er'i kıyafeti... benim ki gecen gun Neta Batarya(Temizlik Denizcilik dilinde) Yaparken Yırtıldı... Hehehehehe Hayırlı uğurlu olsun.. Bi gelsem Tukkanları birlestiririzzz... Benim shoplar patlamıs durumda zaten... Bomboş... hehehe Az kaldı 4 ay sonra bol bol takılırız....[signature][hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Tebrikler ... Hayırlı işler gulay :) [Bu mesaj Stream tarafından 25 January 2004 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hayirli isler defile icin manken lazimsa sne 90 60 90 dir[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts... Still Prog: Merchant & Fencer Next: Swordsman & 3rd holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hayırlı olsun :) fırsat bulup da oyuna bir girebilirsem uğrarım mutlaka[signature][hline]Ankara Paintball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spirit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hayirli olsun..[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche ------------------------ Queljin Jinaz @ SWG [Eclipse] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: Sin, 26 January 2004 00:57 tarihinde demiş ki: hayirli isler defile icin manken lazimsa sne 90 60 90 dir Hayirli olsun Sne illa dişiligini göstericeksin yani :P[signature][hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: Gulay, 25 January 2004 04:51 tarihinde demiş ki: Herkese Selam, Niyahet bugun Hilal'de Kantin icinde Elbise dukkanini actim. Yaklasik 400 parca koydum. Herbiri tek tek, el emegi, goz nurudur, fabrikasyon yoktur. Degisik renk kombinasyonlari denedim. ... TuLaY Ehm, gururla söylemek isterim ki vendordan ilk alışverişi ben yaptım. Şu an üzerimde kırmızı trades flightsuit var ve inanılmaz beğendim... Gülaydan rica ettim bi de makosen ayakkabı verdi altına, siyah deri... :) Saçlarla da beraber Greaseden fırlamış John Travolta gibi duruyorum... :-D Gülay, çok sağlam müşterilerin var, ben ve müho kıyafet işine inanılmaz para harcıyoz. (Bu arada şehir kasasına biraz yardım, mühoyla kendimize el yapımı takım alacaz da :-P )[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :( Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman Ex-Master Creature Handler, Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Simdi ilginç bir soru olcak ama cantina nın yakınında covert scanner var mı? yani ben gelsem alışveriş için stormtrooper lar bana saldırırmı ve akabinde sehirdekiler? ehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 overt gelmediğin sürece bi sorun çıkmaz,şehirde dolaşan pek çok covert rebel görüyorum bi şey olmuyo[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 eh artik dukkan hazir olduguna gore artik benim takimida yaparsin simdi tisort full siyah mumkunse kolsuz pantolon paramilitarycamos ama full siyah. hide boot full siyah sapka full siyah (kovboy sapkasi olsun :)) cloak full siyah kemer full siyah hepsinden mutlaka ve mutlaka 4 soket olmali(cep) findik fıstık koyacam (:))[signature][hline]sad [R.I.P] marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/ N armorsmith/N mechant/ N brawler (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Bence araya biraz kırmızı attır Sad. Siyah kırmızı combosu çok hoş duruyo...[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :( Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman Ex-Master Creature Handler, Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Hayırli olsun en kisa zamanda ugrayacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 arada storm lar tipimi begenmeyip durup dururken daliyor, onun disinda sorun yok. :P bug midir nedir anlamadim. 2 kere oldu su ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Namessar, Mesaj yanlış yere olmuş sanırım. :-P[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :( Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman Ex-Master Creature Handler, Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 yok, alisverise gelecek rebellere sorun cikarmi diye bir tartisma oldu da yukarda, onunla ilgiliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Outpost zaten çok abes bi yerde. Alışveriş ve mission yapmak isteyenler yada trainerlardan cantinadan bankadan vs den faydalanmak isteyen rebellere hiç sorun çıkarmaz.[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 sen onu israrla mission yolu ustunde outpostun dibine giden bizim diger neutral ihtyr lara sole. follow a birakip baska bir seyle ugrasirken beynime lazerler yagmaya basliyor :P yapmayin etmeyin rebelim ben gitmeyin sunun yakinina diyorum dinleyen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar