Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltere'de uzun süre kalanlar buraya

tutarsýz

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
toggie said:

dün akşam camden'da barfly diye bi yere gittik. tavsiye ederim baya güzel müzikler çalıyo ve içerisi tam erkeklere göre ahaha.

evet!
Brighton Barfly'da Elsiane ve Múm dinleyebilmiştim.
Brighton'daki mekanların yanında burası daha bir ateşli mekan, doğrudur. :)

Ayrıca Brighton'da hala olanlar varsa ismini bilmiyorum ama akvaryumun oraya gidin sahile inin burger king'e aşağı sahil yolundan yürüyün ileride solda dap tıs lı bi mekan var. küçük ufak 2 katlı. zaten kokusunu direk alırsınız mekandan bi de sesten. cuma-cmts geceleri 11'den sonra cidden çok tavsiye ederim. eğer progressive electro ve psy delic seviyorsanız. çok hoş tiplerde gidiyor ayrıca. bir de şurada bira içiniz. fitzherberts new road'da küçük dışı siyah boyalı mekan var orada gündüz biralarınızı içebilirsiniz 20 çeşit neredeyse bira var. hatta orada yaşlı köpekli bi amca olması lazım ölmediyse. o varsa oturun muhabbet edin çünkü bunak kırık bi amca olsun tatlıda bi sohbeti var.. barın karşısında pizzacı olmayan direk barın sağında küçük italyan dükkanı var. orası bir arkadaşımın yeridir para kazandıralım. :) güzel sandviçler var. çaprazında pompoko dan yemek yiyebilirsiniz karidesliler pek nefis oluyor. su içerseniz türkiye kazanır izmir suları geliyordu en son. :)işte şimdilik öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Selams,

Şimdi benim bir sorum olacak. 5 gün sonra İstanbul'a dönüyorum yaz için ve Eylül'de döndüğümde master için kabul edildiğim okulun yurduna yerleşeceğim. Dolayısıyla evi bu 5 gün içinde boşaltmam gerekiyor tabii ki.

Çoğu kışlık kıyafetlerimi falan bırakacak bir arkadaşım var ama saklamak isteyip de sürekli kullanmadığım, eninde sonunda Türkiye'ye götürmem gereken kitapları vs. şimdiden yollamaya karar verdim. Zaten onları bütün yaz saklayabileceğim bir yer de yok.

Sabah Royal Mail'le konuştum, Parcelforce'a bir baktım nedir fiyatları falan diye. Fena gözükmüyor da hiç bilmiyorum hangi şirket güvenlidir ve en ucuzdur. Royal Mail iyidir elbette ama "şu şirketle yolla, çok daha ucuz ve güvenli" diyebileceğiniz bir şirket olursa mükemmel olur gerçekten. Gemiyle yollamak istiyorum, zaten acelem de yok.

Şimdiden merci!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...