ucantekme Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Ben bir script arıyorum oyunda yeni karakter açtıgımızda bankasında bazı eşyalar olmasını istiyorum biraz eşya vb... Bu konu hakkinda biraz yardimci olabilirseniz sevinirim...[signature][hline]Scripter arayan varsa ozelime msg atsın 3 senelik ultima bilgim var 2 senedir script yazıyorum Sphere veya runUO farketmez... Iyi Oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Benim istedigin sphere de olması ilgine teşkkürler...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 oyuna girdiginde bi tag check ettir, varsa return 0, yoksa newitem i_xx yaratılanı bank layerına at. ( act.findlayer(layer_bank).bounce ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ödül biletini nasıl düzenlerin bilgisi olan var mı arklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 scriptini aç itemlerin id lerini değiştir text leri değiştir olsun bitsin . anlatamadım galiba :)[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar