Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kendini kötü hissetmek

walkman

Öne çıkan mesajlar

An itibarıyla yaşadığım duygular bütününü paylaşınca belki daha iyi hissederim:

kalbin sanki alt tarafından kesilmiş ve midene doğru akan bir şey var. sanki bir duygu, bir hormon, böyle kalbin gittikçe ağırlaşması mideye doğru. sanki kalbini yemişsin midende öğütüyorsun. karın ağrısısızısı.

nefes almak istememek. zaten alamamak. otla bokla kendini oyalamak istememek, eve ayakkabılarla girmek, yatağa botlarla uzanmak. gözlerini kapamak istemek ve tekrar açmak istememek. ölmek değil ama bir süre başka bir boyuta geçmek istemek. mutlu olmak istemek ama olamamak. sürekli bir takıntı hali.

geceleri gökyüzüne bakmak istememek. yıldızlara bakmak istememek, hayal kurmak istememek. her kas hareketinin yorucu olması. ... gibi olmak.

ertelenmiş şeylerin ağırlığını taşıyamamak. artık ertelemek istememek.

akla gelen her türlü ota boka üzülmek. başarısızlık hissi. başı öne eğmek.

aşık olmak istemek ya da ilk aşkı yaşarkenki heyecanı özlemek. yaşam enerjisini kaybetmek.

meleklerin gelip, karnından girip ağzından çıkmasını istemek ve o yolu kat ederken kalbinden akan o ne boksa alıp götürmelerini istemek.

yorgun olmadığın halde yorgun hissetmek. gülmek isteyememek.

hayat ne boş ve de ne kadar dolu,
hayat ne kadar acımasız,
kendini yararsız, gereksiz, anlamsız hissettin mi hiç?
her şeyin yanılsama olduğunu fark ettin mi?

rezalet durumdayım...
Sosyal ağlarda paylaş

llama çok güzel demiş,

denemişsin belki ama denemeye devam.. belki boş şeylerle geçecek belirli bir süre, saçma sapan şeylerle. sırf zaman geçsin diye, zaman herşeyin ilacı diye.

iyi ol, olmaya çalış. hayatta hiçbirşey için değmez, derler.

And we used to sleep on the beach here, sleep overnight..they don't do that anymore. Things changed...you see.

They don't sleep anymore on the beach.
Sosyal ağlarda paylaş

zaman, gercekten cok dogru
ben de donup bakinca sasiyorum, kisacik bi zaman once neler dusunuyodum, ne donulmez noktalardayim, ne fenalardayim, bidaha bole olamaz, asla eskisi gibi olamaz, donusu olamaz derken
simdi komik geliyo, inanılmaz geliyo, ne diyodum ne olmusum.
emin ol gecicek hersey, hicbisey yapmasan bile, oturup beklesen bile, belki 3 belki 5 gun sonra sen de goruceksin
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman sıradaki parça rafet el romandan geliyor;
hayat acımasız , soğuk ve zalim, haksız ve hain bazı insanlaraaaa..
şaka bir yana boşver dostum her insana mutlaka oluyor öyle zaman zaman hayat sırf neşe değil ki hep gülesin böyle anlarında olcak önemli olan bunu en az kayıpla atlatman bir iki dostunla şöyle farklı bişeyler yapmayı dene rahatlatır seni hem zaten bu anlattığın şey( adı her neyse ister depresyon ister başka birşey)çoğu zaman geçiyor kendiliğinden birazda sık dişini.
Sosyal ağlarda paylaş

Melankoli diyorlar sanırım buna. Mutlaka bi şekilde geçiyor, daha sonra yaşayacağın mutluluğun bedelini ödüyormuşsun gibi düşün falan.. Daima mutlu ve huzurlu olamıyor çünkü insan, çok normal yani böyle arada bir dibe vurur gibi olup saçmalamak. imo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...