a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Allah Konuştu Nasıl istersen öyle olsun Tüm günahlarının üstüne Birde nasıl istersen öyle olsun Yalnızsın Karanlıktasın Ölümsüz korkular içindesin bazen Ve bazen dirilen şiddetin anavatanı Çok acı çekiyorsun onun yüzünden Nasıl istersen der gibi kollarına atıldığında Sanki bağrında değilmiş gibi Onu hala özlüyorsun Biliyorum Acıların gökkuşağı düşünce önüne Kazanın içinde onu buldun Gözlerine baktığında Bu o diye haykıran düşünceni okudum Oradaydım Seni izliyordum Doğumundan ölümüne kadar Hakkında herşeyi biliyorum Seni hiç unutmadım sevgili kulum Herkes sevdiğini yanında ister dedin Onu sana verdim Ve onada seni hediye ettim Senden daha dertli Benden çok uzaktı Ben sana onun acılarını sahiplen demedim Kaderine karşı geldin Cezanı kendin verdin Çok uzaktasın Hiç durmadan Bıkmadan Hala onu seviyorsun Aklım almıyor bu cehaleti KİMSEYE BÖYLE BİR AŞK VERMEDİM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Acıların gökkuşağı mükemmel bi simgeleme olmuş tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 cok begendim ellerine saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 güzelmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Açıkçası pek bana hitap etmedi ama, kalemine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 birdahaki şiirime dear selamon diye başlicam agali, teşekkürler genede heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar