Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok kötü durumdayım

heracles1986

Öne çıkan mesajlar

kızı parayla mı alıon anlamadın ki plazma, market, pırlanta ne alaka buraya yazmanın ne manası var millete dalga geçmişler diye laf etmişsin ama bence sen haksızsın böyle sonradan görme gibi bizde bu var şu var yazarsan alacagın tepki budur ne bekliyodun. bide ben zengin ayagı yapmadım diosun ya napıyosun anlamadım ki kızın evlenmesinin senin paranla alakası ne paran için mi evlensin
Sosyal ağlarda paylaş

Heracles,bu işler forumlardan alınan tavsiyeler ile olmaz,her insan şahsına muhasırdır.

Sen kendin ol,zaten kız seni sevecek gibiyse (ki anlattığına göre öyle) ilk fırsatında git anlat kendini,başkası olmadan.Sevgilisi varsa bile şuan, o iş biter zaten kızın sende gönlün varsa.İlk forstattan kastım görür görmez değil,sevgilisinden ayrıldığı zaman.

Ama bence hazır onun sevgilisi varken bence tecrübe kazan biraz,insanları tanı.İlla başkası ile sevgili olman gerekmiyor,izle biraz etrafını.Kendi stratejini kendin belirle.
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:
pırlanta almadan o iş olmaz diyen kız
arabası olmayan erkekle cıkmam diyen bir kızı hatırlattı.
gönül işine maddiyat girdimi,plazma market girdimi
bilemiyorum

+1
+kız çirkinmiş..

Neyse sallayalım çirkinliği de aklını başına al,o kadar masum bakma.Bir hatun olarak söylüyorum.Süper plan yapabiliriz.Ve eğer maddiyatçıysak ve elimizde o maddiyatı bize vericek bide düşkün bi erkek varsa hayatını,duygularını parmağımızın ucunda çevirebiliriz.

Ne yaparsan yap ama dikkatli ol.Melek değil bence o kız.Sen kanka muabbeti yapıyoruz acaba hoşlandığımı söylesem ne der falan diye düşünürken kız senin hakkında tıkır tıkır planını işletiyor ve duygularını açıklamanı bekliyor olabilir ya da planının son raddesi seninle evlenmektir..Kim bilebilir ki?.Günün birinde parasal durumun bozulursa bence kız vınn.. uçar.Yada uçma olasılığı çook yüksek.Sen bilirsin gene ama bu olaylardan çok görebilirsin sabah programlarında.. :PpPp
Sosyal ağlarda paylaş

Fortuna başka bi topicte senin neye güldüğünü tartışmak isterim.
neyse bu topicte tadından yenmez olmş. sıkılmadan okudum valla.
ayrıca heracles misin nesin arkadaşım kızın çıktığı varsa bıraksana kızın peşini. hadi bırakmadın o sana hala prim veriosa bırak zaten o kızı evlenilmez. aynısını sanada yapar belli olmaz. dikkatli olucan bu işlerde.yinede umut var tabi de. kızın çıktığı gelmesin yanına sora sen kimsin die. :D
nie o kadar çok güldüm bilmiorumda ha ajshgdaf
Sosyal ağlarda paylaş

Fortuna said:
Benimde desteğim gelir Sahandan hoslanmayanlar grubuna.Adamın biri tv'ye çıkıyor,bir birinden angut haraketler yapıyor, bizde gülüyoruz.Manasız bence.

Evet bu arada topic sahibi galiba beklemeye geçti, saldırdığı zaman ne olduğunu anlatacaktır.

zevkler ve renkler tartışılmaz.milletin neye gülüp gülmediğine bok atmayınız.siz şahana gülmeyip okana gülüyo olabilirsiniz.bizde tam tersini yapıyoruz.

OK?
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:
Fortuna said:
Benimde desteğim gelir Sahandan hoslanmayanlar grubuna.Adamın biri tv'ye çıkıyor,bir birinden angut haraketler yapıyor, bizde gülüyoruz.Manasız bence.

Evet bu arada topic sahibi galiba beklemeye geçti, saldırdığı zaman ne olduğunu anlatacaktır.

zevkler ve renkler tartışılmaz.milletin neye gülüp gülmediğine bok atmayınız.siz şahana gülmeyip okana gülüyo olabilirsiniz.bizde tam tersini yapıyoruz.

OK?

ben hem şahana hem okana gülüorm
çok mu güleçim?:D
Sosyal ağlarda paylaş

synorin said:
Killer said:
Fortuna said:

OK?

bu arada fortuna +1

şahana gülenler,makyaj eşliğinde aynanın karşısına geçip maymunluk yaparak da gülebilirler.pek fark yok nasıl olsa.

espri anlayışı kıt bir adamın 'adamın biri gitmiş,gidiş o gidiş' tipi laflara gülüp 'benim zevkim bu zevk renk tartışılmaz' demesi gibi bişey bana kalırsa.

recep ivedik zımbırtısıda hayal kırıklığı olur zaten.bilimum maymunluğa gülenler gider yine sonra 2 saat baydı be abi diye çıkarlar.ya adamın biri,2 saat boyunca la nağber la bilmemne yamuk yumuk konuşup,maymunluk yapıcak ve buna gülünecek?5 dk 10 dk belki.bide arada güzel espriler olur onlara gülünür.2 saat kim katlanır arkadaş onlara?

yok neymiş TAANITCEAN AYANA 20 MİLYONU İNDİREGANDİ YAPCAN DEEMİ ÇAKĞHAAAL...EHEHEH çok komik yani sormayın(hayır yani ordaki olayda da komik bi yan yok.konuşma tarzıyla az bi komiklik yapılmaya çalışılmış işte).onlara filan gülüyosanız arap asıllı biriyle konuşmayın gülmekten ölürsünüz yani.

benim görüşüm bu.zevk renk olayı kadar bayık bi olay yok yani artık ota boka bi zevk-renk meselesi denmeye başlandı.herşeyin bi standardı vardır,herşeyden kastın neyse o standartları geçmiştir,sonra zevkine rengine bakarsın.

osuruğa gülmekle eşdeğer kalitesizlikte görüyorum ben şahana gülmeyi.

neyse şimdi alınan gücenen olur olay çıkmasın ben yazmiyim daha =) (işin aslı kim neye gülerse güler banane,ama laf dalaşı gibi şeyler olursa haklı gördüğüm bi tarafı savunmaktan yanayım,içim rahat etmiyor yoksa.herşeye maydonoz olan bi tip de değilim hani =P )
Sosyal ağlarda paylaş

ee siz insan tiplemelerine maymunluk diyip gülmüyosanız bilemiycem.siz entel espirilere gülenlerdensiniz sanırım?

ayrıca renkler ve zevkler tartışılmaz savunması bi taksi çevirdim hala dönüyo lafına gülenler için de geçerli olabilir.o insanlarda o tip şeylerden zevk alıyodur napalım?

sana göre metal çok boş gelebilir böğürmesiyle ritmiyle hedesiyle ondan sonra haa bu metal dinleyen insanın savunma şekli deyip savuşturcak mısın?

ek:ayrıca biyerine hak veriyorum.tüm espirilerine bende gülmüyorm gülen var tabi.OOO SELAMADML diye konuştuğunda güleni var hiç gülmeyeni var vs.bunlarda insanların bilceği iş.tamamen zevk meselesi yani.osuruğuda gülen olur, sokakta düşüp kafasını yaranada sana abes gelir başkasına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:
synorin said:
Killer said:
Fortuna said:

OK?

bu arada fortuna +1

şahana gülenler,makyaj eşliğinde aynanın karşısına geçip maymunluk yaparak da gülebilirler.pek fark yok nasıl olsa.

espri anlayışı kıt bir adamın 'adamın biri gitmiş,gidiş o gidiş' tipi laflara gülüp 'benim zevkim bu zevk renk tartışılmaz' demesi gibi bişey bana kalırsa.

recep ivedik zımbırtısıda hayal kırıklığı olur zaten.bilimum maymunluğa gülenler gider yine sonra 2 saat baydı be abi diye çıkarlar.ya adamın biri,2 saat boyunca la nağber la bilmemne yamuk yumuk konuşup,maymunluk yapıcak ve buna gülünecek?5 dk 10 dk belki.bide arada güzel espriler olur onlara gülünür.2 saat kim katlanır arkadaş onlara?

yok neymiş TAANITCEAN AYANA 20 MİLYONU İNDİREGANDİ YAPCAN DEEMİ ÇAKĞHAAAL...EHEHEH çok komik yani sormayın(hayır yani ordaki olayda da komik bi yan yok.konuşma tarzıyla az bi komiklik yapılmaya çalışılmış işte).onlara filan gülüyosanız arap asıllı biriyle konuşmayın gülmekten ölürsünüz yani.

benim görüşüm bu.zevk renk olayı kadar bayık bi olay yok yani artık ota boka bi zevk-renk meselesi denmeye başlandı.herşeyin bi standardı vardır,herşeyden kastın neyse o standartları geçmiştir,sonra zevkine rengine bakarsın.

osuruğa gülmekle eşdeğer kalitesizlikte görüyorum ben şahana gülmeyi.

neyse şimdi alınan gücenen olur olay çıkmasın ben yazmiyim daha =) (işin aslı kim neye gülerse güler banane,ama laf dalaşı gibi şeyler olursa haklı gördüğüm bi tarafı savunmaktan yanayım,içim rahat etmiyor yoksa.herşeye maydonoz olan bi tip de değilim hani =P )

cool mu oluyorunuz noluyorsunuz böyle ayarlar verince? ziyadesiyle gülüyorum, eğleniyorum.

entelim ben, tiplemeye gülmem esprideki kaliteye bakarım, ayrıca kızlara da selam ederim mi diyorsun?

arap asıllı biriyle konuşunca gülmüyorum ama şahana gülüyorum.

ayrıca evet zevk meselesi. herşeyin bi standartı vardır demişin; abi nası ya? ben buna şahan'a gülüyorsam senden kültür ve zeka seviyem mi düşük oluyor ne oluyor? zevk aldığım, bana komik geldiği için değil de belli standartın altında kaldığım için mi gülüyorum? ayrıca standart ne, sen mi belirliyorsun?

bak buna da güldüm ama bu sefer ağzımla değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence komik değildir.Bakın altını çizdim.

İsteyen güler, bu beni alakadar etmez.Ben komik bulmuyorum.Türkiye'de 40 yıldır görgüsüzlük/kroluk ile ilgili komedi yapılıyor.Artık sıktı fazlasıyla ve oldukça kalitesizleşti bu tip şeyler.

Ama siz izleyin, benim için sorun değil.Zevk renk olayına inanıyorum,tartışılmaz.Sadece kendimi biraz daha açıklamak istedim.

Ama bu arada konudan fena halde sapıyorum.Hemde fena halde.Eğer bu tartışılcaksa gerçekten yeni başlık açalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...