Masteis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 böyle sımuut sılov(depeche mode free love gibi) gibi şarkı söyleyebilirmisiniz? çok canım çekti sabah sabah efkarlanmak istedim. elinize sağlık şimdiden, hadi müzisyen patilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 him gone with the sin gibide olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Keane - We Might As Well Be Strangers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 saol fistan hatta varsa böyle çok iyi olur güzel bi liste hazırlamaya karar aldım 30 sn önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 hatta fistan çok büyük iyilik yapmış oldun bu şarkıyı vererek... pianolu şarkı arıyordum tamda. varsa böyle pianolu söylemeli bişiler çok güzel olur. çalıp söylemeyi çok seviyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 piyanolu değil ama morrissey - let me kiss you carbon leaf - paloma bi dolu varda işteyim şimdi aklıma gelmedi akşam yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 tmm çok saolasın, morrisseyi biliyorum zati şimdi diğer verdiğinide bi dinliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 garbage'da mıydı bu topic ya? müzik'e tasınsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Shiina Ringo - Rakujitsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 David Gray - This Year's Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar