Miraul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ahanda yazmayi unutmusum geze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Tebrikz the gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 World Rank 1284 Revolutîon EU-Grim Batol 1453 falan tuttursaydınız ayrı bir anlam katıcaktı kille. Gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviant Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 geç olmuş olsada türk guildleri arasında ilk.. tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 tebrikler arkadaşlar çok sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Tebrik eden herkese teşekkürler. Diğer guildlerden de en kısa sürede devamını bekliyoruz. Ayara, İ'ye, tavırlara, ota .oka takılan herkese de.. neyse neyse ;) Not: @Switch Git format at PC'ye artık :P , şaka gibi 3 fps'yle Illidan kestim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 illidan'a uzanan eller kırılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Gz arkadaşlar. Güzel bir başarı gerçekten. Illidan ı kesmek küçümsenecek bir iş zaten değil. Şimdi ping demeyeceğim ama Türk kafası olmasına rağmen bir birlik beraberlik oluşturmuş olmanız ise daha büyük bir ''GZ'' sebebi. Ayrıca Penthesilea nın ilk mesaja katılıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Bir guild üyesinin tavrı guilda giydirilir, bu böyledir. Guild üyeleri platformda guildlarını iyi temsil ederek saygı sevgi toplarlar. Yani memberın yaptıklarını kontrol etmek zorundadır guild, insanlar içerleyince "Valla bizim guild böyle değil, aslında süper insanlarız."la olmuyor. Tekrar congrats, gitti dağ gibi illidan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glemrel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Xhunarion said: Bir guild üyesinin tavrı guilda giydirilir, bu böyledir. Guild üyeleri platformda guildlarını iyi temsil ederek saygı sevgi toplarlar. Yani memberın yaptıklarını kontrol etmek zorundadır guild, insanlar içerleyince "Valla bizim guild böyle değil, aslında süper insanlarız."la olmuyor. Tekrar congrats, gitti dağ gibi illidan. tamam da adam guildden degilse ne yapalım onceguilde alıp sonra yazı mı yazalım :) dikkatli okuyun adamın yazdıklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Adam guildtan değilse allah affetsin hepimizi diyor baş sağlığı diliyorum. Edit: Bir dakika ya hangi biri değil? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Gz demek için açtım topici, 4 sayfa laf dalaşı var gz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poring Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Alp msjini yeni gördüm istediim zmn yazarim baps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 illidan demoda yetemezsın hareketlerı yapıyordu almıssınız facasını tebrıkler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 balon manya oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 gz de bu nasıl bi topic'in hali ne abi haeahea nası eglendim okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar