SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ya hangi sayfayı açmaya çalışsam şöyle bi sorun veriyo naapmam gerek? (line sayısı sayfaya göre değişiyo) A Runtime Error has occured. Do you wish to Debug? Line:45 Error: 'winPopUnder' is null or not an object |Yes|No|
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 sende .net kurulumu eğer bu kuruluu ise javascript'te sayfanın çalışmasını engellemeyen hataları o şekilde yakalar ve orda yes no seçimleri vardır no'yu seçersen sayfa açılır. Tabi hata bu ise.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill...
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 evet noyu seçince açılıyo ama zırt vırt çıkıyo bu uyarı tamamen sorunu halletmek için naapmak lazım?
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bilgisayarını yeniden başlat ve direk o hata veren sayfaları aç başka bişiy açma bu sefer javascript ekranı gelicektir. ÜStte bi seçenek var always show falan filan işte onu işaretlersen geçer diye umuyorum. Dene ne kaybedersin ki?[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill...
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 maalesef bahsettiğin java script ekranına ulaşamadım?
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ie'de tools'a gel ordan internet options'a. advanced tab'ından disable script debugging'i işaretle..[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 evet ben onun ordan ayarlandığını bilmiyordum dextra'nın dediği derdine çare olur.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill...
Öne çıkan mesajlar