rainfall Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 veri tabanı uzerıne bılgı verebılcek bırılerı lazım bana.yardımcı olbılcek bırı varsa özel msj atabılırmı _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Ne konuda yardım istiyorsun önce onu yazsan bir sürü veritabanı var mesela not defterini bile veritabanı olarak kullanabilrisin. onun dısında MSSQL, MYSQL, Access, Oracle .... bir sürü veritabanı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Niye özel mesaj istiyorsun yahu? Burdan sor öğrenmek istediklerini ki verilen cevaplar başkalarına da yarasın. Forumun güzelliği burda zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Hakkaten konu o kadar dalli budakli ki soru cok havada olmus.. - abi sen bilgisayar okuyon ya, bana anlatsana biraz... yok yok, temelinden oorenmeli, matematikten gir sen konuya... En temelinden list, linked list, bst, avl, queue, stack, heap, hash map var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 oy anam, okuyunca icim bi garip oldu onlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar