yLn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: -Apex-, 05 January 2004 11:33 tarihinde demiş ki: saglam kaza yapmadan arabayi kimse cok iyi kullanamaz. Çok saçma bir teori...[signature][hline] Sen Desem Seni Bilirmisiniz... Sen Diye Bir Desen Çizebilirmisiniz... Bir Mesken Bulamadım Gönlüme... Büyük Aşklar Vardır Bilirmisiniz?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 +1 bencede sacma teori kaza riski HErzaman vardır. ama bi itirafta bi araba firmasından test suuruslerini yapan biri de bunu itiraf etmişti 90-100 km nin ustunde giderseniz butun abs,tcs,airbag fln hikaye dua etmek en yararlısı demişti. arabayı iyi kullanmak tamamen dikkat ve mantık ilişkisi.Tecrubede var tabi ama dikkat ve mantık once bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 arbaya bagli abi 220 ile kaza yapan mercedesden kurtulan cok vardir yani, kamyonun altina girmediyse.. bide renı twingo var tabi :) aman Allah dusmaninin basina vermesin..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 işte arabay baglı diil o 220 ile giden mercedesi allah Kurtarmış denir. yani 220 ile giderken mercedesliysen olmezsin die bi mantık yoktur. arabaya tabiki baglı ama bahsettimiz BELLİ bir suratten sora arabanın pek bi onemi kalmıo maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 şöyle sölemişde bu hiperaktifler için arabayı deli gibi sürersiniz makas atmalar falan filan eger günün birinde allah korusun kötü bi kaza geçirirseniz arabadan da kullanmaktanda sogursunuz ve tekrar kullanmaya basladıgınızda artık oldukça durulursunuz en ufak bişeye dikakt etip kurallara harfiyen uyarsınız, gerçi bir müddet sonra gene eskisi gibi kullanmak olası :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 bencede olası hemde hayli.Bİ suru ornegini bilirim. eger bir tutku haline gelmişse vaz geçmez belki bi sure kendini frenler ama tekrar canavar haline gelir. ama sadece eglence için yapıosa vazgeçebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 17 yaşımdayım sorunsuz kullanıyorum(dum)... Levent civarlarında geziniyorum genelde arabayla.Hız genelde olmuyor.Türk Petrol yokuşunu boş bulursam atraksyon yapıyorum arada o kadar.Onun dışında kendimi geliştirme adına normal bir hızda müziğimi dinleyerek gidiyorum... Neyse günlerden bir gün.Levent çarşıya doğru gidiyordum.Ara sokaktan geri döneyim dedim polis olabilir sakata almayalım.Neyse girdim arasokağa.Ama arasokak arasokak değil bisiklet yolu gibi maşşallah.Hiç yer yok.Neyse allahtan alışmıştım kullanmaya falan derken.(Megané Coupe)Arasokağın sonuna geldim.2 sokak sağımda Camelot diye bir bar var.7 8 sokak sonrada levent karakolu var.Bunları düşünerek çoook yavaş bir şekilde sonuna geldim.Soluma bir araba parketmiş burnu yolu kapatıyor.Sağda ineceğim sokağa parketmiş bir mercedes var kıçı sokağın yarısında.Arasından başarıyla geçtim derken baktım sokak bitti.Ulan manevra yapılmıyor.Kaldırıma çıkayim kurtarayim dedim.Bilen bilir levent'in kaldırımları hapishane duvarı gibidir.Neyse hafiften girdim derken. HAAARRRRÇÇÇÇ Diye bir ses geldi bir baktım mercedes'in ayna falan yalan olmuş.Dikiz aynasına baktım 1 ordu insan var ama bakmıyorlar.Oh dedim.Biraz daha ilerledim yavaşça "Harççç hurç" devam etti kapı içeri girdi.Aynaya baktım.Ulan hazır bakmıyorlar kökleyip kaçiim dedim. VNNNNNNNNNNNN şeklinde uzaklaştım mercedes'e üzüldüm gerçektende ama park hatası.Karakolun önünde vnnn edasıyla geçtikten sonra aşağı yukarı doğma büyme leventli olduğum için en tenha sokaklardan birine girdim (Ayda 3 araba geçer hehe).Arabadan çıktım yanlara baktım.Pek fazla birşey yoktu boya giymiş o kadar.Gittim bakkaldan 2 bira aldım.Arabaya çöktüm.Soğuk terler akıyor. Nirvana kasedini taktım.Biramı açtım.Gayet rahat olduğumu düşünürken bacaklarıma ve kollarıma kramp girdiğini hissettim lol stressten.Birden sıcak bastı üstümü falan çıkarıdm kapıyı açıp dışarıda oturdum biraz sonra arabayı eve bıraktım. Bu olay 2 3 ay önce oldu.O zamandan beri çıkmıyorum trafiğe...[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 alex arkadaşım aslında bunun Asıl sorumlusu kim biliomusun? İStanbul belediyesi! istanbul un en buyuk sorunlarından biri olan park sorunu yuzunden senin yaşadıgın gibi bir suru insan boyle sorunlarla krşılasıyor maalesef. sonuç itibariyle sen ne hız yaparken nede hatalı kullanırken nede alkollu iken bir zarar verdin.Kendini bu kdr sıkmana gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 valla ben ehliyetim yokken arabayı kaçırıyodum bi kere dereye uçacaktım ondan sonra arbayı kaçırmadım bayadır da ehliyetimle kullanıyorum allaha şükür daha kaza yapmadım genelde ben kimseyi zor durumda bırakmam beni zor durumda bırakırlar kormuyorum pişman değilim gene sürerim :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Bizim çiftliğin orda çok güzel bi viraj var tam yanlamalık(mıcırla karışık toprak gibi bişe). Ama tek sorunu yolun ilersinde ne var diye görmüyosun ağaçlar kapatıyor görüşü. Her zamanki gibi gene yanlıyorum araba 318 malum arkadan çekiş :D Tam da o sırada karşıdan traktör geliyomuş. Az kalsın yüz göz oluyodum traktörle ama üstün tecrübelerimle ucuz atlattım olayı. Artık o virajı sakin geçip diğerinde yanlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Eheheh bugün uzun zamandır ilk defa aldım arabayı.Tenha tenha yerlerde gezindim Nirvana dinleyerekten. Ehe güzel özlemişim.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 O mercedesin sahibi bendim dyen çıkmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 O mercedesin sahibi zaten hacı dayıdır onda para pohtur pardon çoktur çokda önemsememiştir amca yani.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: -Apex-, 05 January 2004 11:33 tarihinde demiş ki: saglam kaza yapmadan arabayi kimse cok iyi kullanamaz. bu nasıl bir saçmalık?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 2 kaza geçirdim şimdiye kadar ama biri eşi benzeri olmayab bir olay saat 01:00 civarı bir arkadaşımı eve bırakmak için gidiyoruz 3kişi. karşı şerittende uzaktan bir araba gözüküyor. Bir köprüden kaptırmış aşşağı iniyor ve arabayı görmemizle adamın şeridinden çıkması bir oluyor. Önce 2 yol arasındaki barikatı aşıyor ve ardından üzerinde tabela falan olmayan ince bir direğe çarpıyor. Şimdi olayın bizimle ilgili kısmına geleyim. Adamın çarptığı direk fırlıyor ve bizim arabanın ön camından içeri girip yanımda oturan arkadaşımın omzuna saplanıyor.. ben direksyonu kırıyorum zar zor arabayı durduruyorum. Bunu gören 3-4 araba duruyor. Ambulans çağırılıyor ve neyseki yakın olan hastaneden 4-5 dakika içinde bir ambulans (hatta ekip arabasından bile önce) geliyor. Bir ara arka koltuktaki arkadaşımın kaybolduğunu farkediyorum. Uzaktan duyduğum küfürlerle irkiliyorum ve arkadaşımın karşıdan bir adamı pataklıyarak getirdiğini görüyorum.. Meğersem adam karşı şeritteki arabayı kullanan kişiymiş ve köprünün altına saklanmış. Benim arkadaşta bunu görüp peşinden gitmiş ve adam sarhoş bir şekilde ve gülerek "şş kardeş benim burda olduğumu söyleme" gibi birşeyler zırvalamış. Bizimkide alıp getirmiş bunu.. Şimdi ben dahamı iyi araba kullanıyorum? YAda direksyonu 2 elle tutsaydık birşey olmadan yırtıcakmıydık?? Öyle dingiller varki araba kullanan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: Twilight, 27 January 2004 16:03 tarihinde demiş ki:Öyle dingiller varki araba kullanan... Bu konuya katılıyorum abim ehliyet sınavına girerken salona görevlilerden biri gelmiş: "şu arkadaki arkadaş okuma yazma bilmiyor ona bi yardımcı olu verin" demiş. Hal böyle olunca kendinden çok başkasından korkmak lazım trafikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Önce bir çüşşş diyorum, yani abartılır da bu denli mi abartılır :-) Yani cidden abartı olduğuna inanıyorum en azından inanmak istiyorum yoksa şayet bu doğru ise kimlerle birlikte trafikteyiz aman allahım demekten kendimi alamayacağım. Birde çok geçmiş olsun diyeceğimde, 100 kaza yani bunun neresi geçmiş, pembe diziye dönmüş olay. said: homoid, 07 January 2004 20:23 tarihinde demiş ki: Ama 6 sı büyük ve taklalı olmak üzere 100 e yakın hasarlı kaza yaptı :) En büyük kazası hAziranda oldu(kalçası kırıldı eli koptu ) daha yeni yürümeye başladı yürür yürümez amerikaya gitti hemen kendine araba almış :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: sbora, 27 January 2004 16:10 tarihinde demiş ki: said: Twilight, 27 January 2004 16:03 tarihinde demiş ki:Öyle dingiller varki araba kullanan... Bu konuya katılıyorum abim ehliyet sınavına girerken salona görevlilerden biri gelmiş: "şu arkadaki arkadaş okuma yazma bilmiyor ona bi yardımcı olu verin" demiş. Hal böyle olunca kendinden çok başkasından korkmak lazım trafikte E yuh yani.Nasıl bir trafikte olduğumuz ortada zaten.Sonrada kaza oluyor boşuna masumun canı yanıyor.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar