paramecium Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Selam, Tamam, seni affettik :) prozzak zaman işliyor, çabuk ol :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Son tarih nedir? Bu pazar buluşuyor muyuz? Buluşuyorsak saat kaç gibi olur acaba? Ben sanırım öğleden biraz önce ortaköy civarlarında kahvaltıda olacağım oradan gelirimde kahvaltıdan kalkıp balığa oturmak ilginç bi deneyim olacak gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 en son piknik ti balik mi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 He piknik miydi ben orayı atlamışım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Selam, Polenezköy'de balık mı yiyeceğiz yoksa :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 oglen 2 polonezkoy diyelim para göztepeden hareket edeceksen beraber gidelim mi? veya bir yerde bulusup toplu sekilde gidelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Selam, @prozzak pm ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Polonezköye nasıl gidiliyo ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Selam, En kolay Kavacıktan gitmek. Aslında bildiğim tek yol :P Yolda buluşalım mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 En iyisi buluşup gidelim ya. Sanırım yolu çok uzatmış olmayız ben geleyim bostancı tarafına fln. Olmadı emirgandan sonra ikinci köprüye çıkıp kavacığa geçerim. Orada nasıl buluşabiliriz ki ama pek bilmiyorum. Aklımda sadece Acarlar VW kalmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 abicim kac kisi geliyor plan nedir :) ne yiyecez ne alacaz restorana gitmiyorsak eti onceden almak lazim kolasini bilmemnesinide :) yani oyle kolay degil bu isler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Selam, Fikret/Osman/Ulvi/Neriman'ın yeri tarzı bir yere gitmiyor muyuz :P Bence ilk mangal olayımızda pek et/kola işine bulaşmayalım. Adamlar yapsın, biz tıkınalım :P Hoş hava yağmurlu olacak deniyor Pazar günü için : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Selam, http://www.meteoroloji.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx?m=ISTANBUL Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Üstü kapalı, Ufo ile ısınan biyerler vardır o tarz biyere gidebiliriz. Birde o bölgeye daha önce gitmiş, şurasını bilirim iyidir diyecek kimse yokmu aramızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Selam, *matama önde kalacak şekilde sıra geri çekilir* Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 bi defa ufo filan aramayın soba veya şömine ateşi ile ısıncaz. Ben geçen hafta ordaydım. Etin kalitesi gittigim yerde pek ii degildi fakat idare eder bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 E iyi canım şömine varsa daha ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 çok ciddi bir inceleme/soruşturmanın icine dustum. (detay veremıyorum kusura bakmayın, sonra anında gazetelere dusuyor) hafta sonu calısacagız. ama en az bır gunu bos bırakmaya calısıyorum. henuz kesın gelemıyorum demıyorum ama ıs fena zora gırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ben derimki bu haftada yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Selam, Nasıl olsa kırdık bir kere şeytanın bacağını :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Selam, said: pass Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Heh pati süikast timi iş başındaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar