Namessar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 prozzak said: Audi den esinlendin dmi :) Tv sehpasında led kullan hahaha hayal meyal jetta icin para nın kıcına led takılmıs travesti dediğini hatırlar gibi oluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Selam, 'LED Free' ibaresi yer alacak evde artık :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Selam, prozzak said: Audi den esinlendin dmi :) Tv sehpasında led kullan hahaha Evde daha Audi ile ilgili hiçbir ibare yok :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Namessar said: prozzak said: Audi den esinlendin dmi :) Tv sehpasında led kullan hahaha hayal meyal jetta icin para nın kıcına led takılmıs travesti dediğini hatırlar gibi oluyorum... ulan bi okudum para ya travesti diosn zannettim dedim noluo haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 paramecium said: Selam, prozzak said: Audi den esinlendin dmi :) Tv sehpasında led kullan hahaha Evde daha Audi ile ilgili hiçbir ibare yok :( Saygılar. hadi hadi yeme bizi:) Şimdi sana bi b8 avant 3.0tdi quattro versek kız arkının gelinligine bile led takarsın inkar etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 nokta virgul ve devrik cumle nelere kadirmis yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 paramecium said: Selam, prozzak said: Audi den esinlendin dmi :) Tv sehpasında led kullan hahaha Evde daha Audi ile ilgili hiçbir ibare yok :( Saygılar. icice halkalı bir kultablası alayım mı sana hediye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Selam, No more LED No more LED :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 para ninda gelebilmesi icin ileri bir tarihe ertelenmesini oneriyorum. kabul eden var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Erteleyelim bence genel kanı da o yönde sanırım. Yalnız para için uygun mu acaba 9 mart? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 guncelledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 kardesim oyle erteleme yaparsaniz bende gelirim ama bu guzel havada balik malik yapmayiz artik direk polanezkoy sacidin yeri piknik yapariz :) soylemedi demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 uygundur haftaya pazar ypalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Selam, Haftaya Pazar, kız arkadaşlarımızla katılımın açık ve tavsiye olduğu bir buluşma yapalım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 abow para yı kaybettik :D ben sap gelecem benim için fark etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 benimde sap gelme ihtimalim büyük :D ıkım sıkım sıkılmasını çekemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Selam, Damsız gelinmez şart koyalım! *prozzak'a bakıp kıs kıs güler* Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 matama said: polanezkoy sacidin yeri piknik yapariz :) uyar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Heheheh parada light çıktı yenge izin vermedimi hayrola? Eğer çift halinde çoğul katılım sözkonusuysa bende öyle gelebilirim. prozzak daha 1 hafta zamanın var mesajı aldın sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 dün polonezköydeydim süperdi fakat erken gitmeyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Vodan said: Heheheh parada light çıktı yenge izin vermedimi hayrola? Eğer çift halinde çoğul katılım sözkonusuysa bende öyle gelebilirim. prozzak daha 1 hafta zamanın var mesajı aldın sen :) Valla onu bunu anlamam madem çift geliniyorsa her çiftin bir single bayan getirme şartı koşuyorum hahaha şaka bi yana getirdiginiz "dam" ın uzun soluklu araba muhabbetlerine karşı dayanıklı olduguna emin olun hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 valla ben zorunlu sebeplerden tek gelicem gelirsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 iyi ya bende tek gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Selam, A-haaa fireler başladı. Ben tek gelemem ama :( Nerede destek?!? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 abi siz gelin bayanlarla :) ben zorunlu sebeplerden oturu gelemiyorum kiz arkadasimin italyaya tasinmis olmasi gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar