Vodan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Erteleme bana uyar. Ne kadar kalabalık, o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 eee noldu şmdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 para neden gelemiosn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Selam, Mayıs ayında evleneceğim, ev falan ayarlandı, ee şimdi bunun içinin dolması da var : Koltuktu, avizeydi falandı filandı.... Bu tarz mühim iç siyaset konuları ile uğraşmam icap ediyor :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 para hiç kasma ikea dan 1 haftada evinizin tüm ihtiyaclarini karsilayabilirsin. Hem hesaplı hem konforlu. pazara bekliyoruz :) yoksa bencede iptal edilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 bırakın gelmesin bizde buluşup ertesi gün kocaman foruma PARA pati buluşmasını sattı die topic açarz (gazlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 barınak olursa ben de gelirim okuldan atlar cocacola bilmez oraları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 başlığı önce siler sonra seni ban ler pepsiye bile razı olursun sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 kim geliyor kim gelmiyor belli mi simdi? para icin erteleme yapılacak mı? barınak bulması zor bir yerdir, bu soruların yanıtına gore bır de toplanıp gıtme organızasyonu yapılması gerekecek. belirsizlik tadını kaçırıyor isin hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Selam, Ben kesin yokum arkadaşlar; ikea teklifi yaptım, fırça yedim :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bencede eğer buluşma olucaksa modumuzda olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 paramecium said: Selam, Ben kesin yokum arkadaşlar; ikea teklifi yaptım, fırça yedim :D Saygılar. bi defa ikea teklifinin reddedilmesi garip. Malları güzel ve ekonomik ve her fiyatta malı var 300 liraya kanepe de var 1000ytl ye de Valla para işin çok zor Allah sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 nedense her zaman pahalı mobilya beğenilir, pahalı satan yerdekiler seçilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Selam, :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ben mimar tuttum bir tane. benim hatunu mimarin basına saldım. parkesinden mobilyasına iyice bir kan kustursun diye. dugun organizasyonunu da düğünü yaptığım yere fark verip devrettim. pastadan davetiyeye hallediyor. belki birikmiş paradan biraz kaybettik ama yemin ederim bu iç huzuru başka bir şekilde yaşayamazsın. öyle bir stres ki iş stresi ile birleşince, kızın ailesi, kızın istekleri, herkesi hoşnut tut, kendi annenin kaprisleri, her kafadan çıkan ses, arada oğlum leyla leyla gezme diye patron fırçası. yemin ederim ferrari mi zahmetsiz düğün mü deseler zahmetsiz düğünü seçersin o derecede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ince laf sokmayi gogsumde umusatip sunu diyorum bizler ole boktan oldukki bu dugun davasinda, benim kuzenimi goruyorum, adam agliyor ev bulacam sunu yapacam bunu yapicam diye. Birde bir adet gelmis hersey erkek oder, ulan koyden kizmi aliyoruz, isinize geldimi hayat musterek hersey ortak zirt pirt, evlenmeye geldimi sen ode. Ben boyle alirsam kizi koy adeti uygulayip ustune kumada alirim. sonra demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Selam, matama koptum :D Namessar, bizde herşeyi beraber seçme kavramı var. O sebeple senin dediğin zor biraz. Ayrıca seçici olan eşim değil, benim :P Ne derece kıllık varsa bende ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Arkadaslar devam edin bu şekilde evlenmemek için bahane arıodm ii oldu bu yazılar hahahah Ya kardeşim ben şunu anlamıyorum. Hayatının kalan kısmını beraber geçirecegin insana neden daha evlenmeden ömür törpüsü oluyorsun. Biraz uzlaşmacı ol. Bu kadınlar işi bilmiyor. Bi de şimdi böyleyse bunun çocugu var ıvırı var zıvırı var. ilerde off off kolay gelsin :) matama kuma konusunda katılıyorum. Ne kadar ekmek o kadar köfte bu kadar basit. para canını sıktıysam kusuruma bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mr_Hand said: nedense her zaman pahalı mobilya beğenilir, pahalı satan yerdekiler seçilir :D Vurun kahpeye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Pahalıdan ziyade dayanıklı ve herkeste olmayan şeyler seçilir. E IKEA da malum kalitesine bişey diyemem 3 yıl oturup kalkmadım fakat herkesin alabileceği şeyleri bende sevmem :) Biraz orjina olsun cnm Hatta ağaç kütüklerinden kendim yapiym.. Yok yapmayım o kadarda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Vodan said: Pahalıdan ziyade dayanıklı ve herkeste olmayan şeyler seçilir. E IKEA da malum kalitesine bişey diyemem 3 yıl oturup kalkmadım fakat herkesin alabileceği şeyleri bende sevmem :) Biraz orjina olsun cnm Hatta ağaç kütüklerinden kendim yapiym.. Yok yapmayım o kadarda değil Bende yılan derisinden koltuk istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Selam, Ben yemek odası ile TV standını biraz ondan, biraz bundan esinlenerek tasarladım; yaptıracağım onları. Sanırım oturma grubunu da yaptırıcam :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Audi den esinlendin dmi :) Tv sehpasında led kullan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 prozzak yılanlar senden mi benden mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Evde 110 kiloluk piton var beni öldürmezse ilkbahar da derisinden yapacam hahaha valla 4. sezon nip/tuck ta christian troy un evinde vardı özendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar