Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati_Bulusma_v2.1.rar

paramecium

Öne çıkan mesajlar

ben mimar tuttum bir tane. benim hatunu mimarin basına saldım. parkesinden mobilyasına iyice bir kan kustursun diye. dugun organizasyonunu da düğünü yaptığım yere fark verip devrettim. pastadan davetiyeye hallediyor.

belki birikmiş paradan biraz kaybettik ama yemin ederim bu iç huzuru başka bir şekilde yaşayamazsın.

öyle bir stres ki iş stresi ile birleşince, kızın ailesi, kızın istekleri, herkesi hoşnut tut, kendi annenin kaprisleri, her kafadan çıkan ses, arada oğlum leyla leyla gezme diye patron fırçası.

yemin ederim ferrari mi zahmetsiz düğün mü deseler zahmetsiz düğünü seçersin o derecede.
Sosyal ağlarda paylaş

ince laf sokmayi gogsumde umusatip sunu diyorum

bizler ole boktan oldukki bu dugun davasinda, benim kuzenimi goruyorum, adam agliyor ev bulacam sunu yapacam bunu yapicam diye. Birde bir adet gelmis hersey erkek oder, ulan koyden kizmi aliyoruz, isinize geldimi hayat musterek hersey ortak zirt pirt, evlenmeye geldimi sen ode. Ben boyle alirsam kizi koy adeti uygulayip ustune kumada alirim. sonra demedi demeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar devam edin bu şekilde evlenmemek için bahane arıodm ii oldu bu yazılar hahahah

Ya kardeşim ben şunu anlamıyorum. Hayatının kalan kısmını beraber geçirecegin insana neden daha evlenmeden ömür törpüsü oluyorsun. Biraz uzlaşmacı ol. Bu kadınlar işi bilmiyor. Bi de şimdi böyleyse bunun çocugu var ıvırı var zıvırı var.

ilerde off off kolay gelsin :)

matama kuma konusunda katılıyorum. Ne kadar ekmek o kadar köfte bu kadar basit.

para canını sıktıysam kusuruma bakma
Sosyal ağlarda paylaş

Pahalıdan ziyade dayanıklı ve herkeste olmayan şeyler seçilir. E IKEA da malum kalitesine bişey diyemem 3 yıl oturup kalkmadım fakat herkesin alabileceği şeyleri bende sevmem :) Biraz orjina olsun cnm

Hatta ağaç kütüklerinden kendim yapiym.. Yok yapmayım o kadarda değil
Sosyal ağlarda paylaş

Vodan said:
Pahalıdan ziyade dayanıklı ve herkeste olmayan şeyler seçilir. E IKEA da malum kalitesine bişey diyemem 3 yıl oturup kalkmadım fakat herkesin alabileceği şeyleri bende sevmem :) Biraz orjina olsun cnm

Hatta ağaç kütüklerinden kendim yapiym.. Yok yapmayım o kadarda değil

Bende yılan derisinden koltuk istiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...