Quibble Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 yer sariyer mi oldu simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 sarıyer ıse mekan 12 den sonra olacak mecburen eger yemeklı olacaksa. kahvaltı yapalım dersenız kadıkoy moda dodo kafe cok cok uygun, saat 12 den once bır zaman. ıkısı arasında onerı beklıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 aklinizda ikisi disinda bir seyler varsa belirtiniz. biraz dikte eder gibi oldum kusura bakmayin,oneridir benimkiler. balik-meze olayinda kesin oldugumuzu varsayarak yazildi. uslup yanlis olmus ust mesajdaki. hatta cocacola nin kirecburnu onerisini de simdi gordum. dokun bakalim aklinizdakileri gunde kesinlestiysek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Balık tutup cızbız yapalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Selam, Tarih Ok gibi ama etkinliğin ne olduğu hâlâ muallakta. Önerim d20 atılsın noter huzurunda ve ne yapacağımız öğle belirlensin :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 balık veya go-cart öneririorm ben :) oda olmazsa speedcity:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ben tarihi bilmiorm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 02 Mart 2008 Pazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 gocart olmasın ben hiç yapmadım başımıza iş açmayalım sonra:) Balık iyi gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 maltepede kapalı bi yer biliorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bu seferde gelemezsem artık paramecium beni muhtardan filan bulur heralde!! gelmeye calisicam buyuk ıhtımallede vize final donemine gelmez ise oradayim yer neresi olursa olsun patinaj mesafe tanımaz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Selam, Hâlâ ne yapacağımız tam kesinleşemedi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 oylamayı baslatıyorum, balık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Selam, Balık. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Balık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 rakı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Selam, Ayıp ama! Fitne sokma akıllara :D Araç kullanacaklar var aramızda sonrasında ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 1 duble ufleyınce cıkıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Balıktan anlamam ama hamsiydi istavritti yemem he büyük balık tavsiye edeceksiniz baa. Tavuk yer gibi yemem lazım.. Bide kazık olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 sımdı balık ve tarıh kesınlestıgıne gore, zıra baska bır onerı gelmedı, bu sefer hangı balıkcı kısmını oyluyoruz. coca cola nın kırec burnu onerısı ve benım rumelı fenerı barınak balık onerım var. oylayın bakalım. oylamayı acıyorum, rumelı fenerı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Ben ikisinide bilmiyorum. Tabi mesafe ve bulunabilirlik birinci önceliğim. Bunun dışında hangisini daha iyi tecrübe ettiyseniz (çoğunluk olarak) ona gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 rumeli feneri avrupa yakasında ve sarıyerden oteyedır. ormanlık arazıden gecılır. manzarası guzeldır. ama her yere, hatta sarıyere bıle uzaktır. ayrıca yolu bılen bırısı yoksa yanınızda bulması zordur. toplu tasıma aracı ıle gıdılemez, (gıden bır otobus vardı ama sacma sapan saatlerdeydı, ayrıca artık barınak galıba shuttle kaldırıyormus bellı noktalardan ama saatı uymayabılır gene) yayan gelmek ısteyen olursa sarıyerden ya da baska bır merkezı yerden bızım almamız gereklı. araclarla gıdılecekse bır yerde toplanıp sonra konvoy gıtmek gerek oraya kı mıllet yolu ogrensın. alternatıf olarak bogazdakı tum balıkcılar bulması kolay ve gıtmesı kolaydır ama fıyatları bıraz daha pahalıdır. kırecburnu nerde onu bılmıyorum malesef. o konuda aydınlatamayacagım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Selam, Pazar günü çözülemeyen koltuk problemimi çözmem öngörüldüğü için gelememe gibi bir sorunum ortaya çıkabilir :( Şimdiden haberdar eder, özür dilerim. Haa gelebilirsem zaten balık yiyor olurum sizinle :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 kambersiz dugun olmaz, o dugun ertelenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Selam, Onca pati varken ertelemek bencillik ve abes olur. Havanın güzel olduğu günler yaklaşıyor, daha sık buluşacağız, bu olmadıysa bir sonrakine dahil olurum ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar