cocacola Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 valla avusturya a1 pistinde hepinizi feci döverim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 guzel olabilir ama zincirlikuyu falansa buralarda biyerde bulusup beraber gidelim...tek araba falan olsun ben yolu bulamam ondan diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Selam, Oraya arabasız gidelim daha iyi. Parktı falandı uğraşmadan :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 hakketten vapur falan güzel olur. Vodan sen de bu tarafa gelip bizimle tekrar vapura binersin sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Selam, Vodan bu arada bana hâlâ 2ayakkabı bağlarken oldu' cümlesi inandırıcı gelmedi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 para inanamıyosan senin arabanın tamponunda bi bağliym ayakkabımı :) gerçi bağlama da değil cırt cırt yapıştırırken oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Selam, Benim araç dandik GM ruhlu Opel'e benzemez, askeri bot bağlasan ne fayda :) Halatı çıkarttırtma bana :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Tamam ya o kadar güveniyosan arabana benim için no problem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ben şişliden gelcem biyerde buluşurz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 para ya mangal yazısını da deiştir bi zahmet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Selam, Mangaldan girdik, nereden çıktık :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Bu 2 hafta içinde olucak ise simulator oalyıan bende katılmak isterim. Tam olarka yerin adı nedir gugıllıyalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Speedcity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Süper bir mekana benziyor. Kesinlikle burda yapılsın buluşma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ee tarih nzmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Selam, Ahh şu forumda anket özelliği olsa : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 18 Şubat sonrası bana daha uygun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ee buluşma noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Selam, Ben bilmem, beyim bilir :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 yaw yapin mangal cizir cizir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 mis gibi speedcity varken ne mangalı :) yemekte var hem speedcity de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Selam, İki alternatif var; 1.Açık havada mangal+çoban salata (zeytinyağlı ve kekikli)+şalgam suyu(acılı mümkünse)+taze taş fırın ekmeği(çiftli olsun ki kabarsın)+közlenmiş sivri biber, domates, soğan ve patlıcan... 2.veya bir ekranın karşısında kıçımızın üstüne oturup sanal ortamda bize sunulan hız tatminini yaşayarak, içerde yapılmış olan hamburger, tost, schnitzel tarzı gıdalar ile kapalı bir mekanda beslenmek Ben 1 diyorum :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 bende 1 dıyorum ama 1 secilirse havanın ısındığı bir doneme kaymak zorunda kalabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 bend 1 diorm ayrıca karnım acıktı :( önce 2 sonra 1 die bi öneri sunuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Selam, Aç gözlü adam :P Ne ondan, ne de bundan vaz geçerim diyor :D Havanın ısındığı dönem nedir mesela? Bence hafiften kabanlara sarılmış vaziyette üstünde dumanları tüten mangal eti yemek ayrı bir zevktir =) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar