Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati_Bulusma_v2.1.rar

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Selam,

İştahlı patilerin daha rahat kaynaşmaları için mangallı ızgaralı bir buluşma organizasyonuna başlıyoruz.

Mekân: Polonezköy (ulaşımı gayet basit, yollar düzgün, nispeten yakın)
Zaman: Havaların güzel olduğu bahar döneminde

Herkes kendi programına uygun olan tarih aralıklarını yazsın, ortak bir tarih üzerinde hem fikir olalım.

@matama;
Attın ortaya bir laf, ilk öne çıkan sen ol bakalım :P

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bahar dönemi malum okul daha başlamadığından sınavlar finaller ne zaman olur bilinmez. Havalar ısınmaya başladıkça tarihleri atalım ortaya derim ben.

Belgeleri diğer konuda ortaya koyduk. Yani Patinaj bölümü de buluşabiliyormuş demekki :) Vay ben duymadım vay zamanım yok uyduramadım falan anlamayız bu sefer bu kadar zaman önceden konusu açılmış. Katılım en az 2 katı olmalı yoksa paramecium yetkisini kullanmaktan çekinmeyecekmiş :)
Sosyal ağlarda paylaş

Benim kafamdaki patinaj bölümü olarak yapabilecegimiz event ler:

*Mangal

*Carting

*Taksimde fasil

*Matama nin bahsettigi f1 simülatör

*skidcar ( Bu biraz pahali olabilir ama genede egitim anlaminda iyi olabilir)

* Patinaj üyelerinin yardimi ile gidilebilecek test sürüşleri ve çeşitli araçlarin beraber denenmesi.

*Mayis ayinda düzenlenecek f1 için pati tribünü oluşturulup gidilmesi. ( Çimde izleyelim beraber izleyelim en kötü )

vs

vs
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:
Selam,

Bana uyar, sonrasında düğün falan var zaten, iyice sıkışırım ben :

17/24 Şubat 2008 Pazar gününü ikilisini önersem?

Saygılar.

Mart Nisan busy dönemim şubat her şekilde uyar. Tabi tarihi kesinleştirirsek süper olur çünkü haftasonu kayak için bi taraflara kaçmam mümkün olabilir o tarihlerde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...