paramecium Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Selam, İştahlı patilerin daha rahat kaynaşmaları için mangallı ızgaralı bir buluşma organizasyonuna başlıyoruz. Mekân: Polonezköy (ulaşımı gayet basit, yollar düzgün, nispeten yakın) Zaman: Havaların güzel olduğu bahar döneminde Herkes kendi programına uygun olan tarih aralıklarını yazsın, ortak bir tarih üzerinde hem fikir olalım. @matama; Attın ortaya bir laf, ilk öne çıkan sen ol bakalım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Ben Geliyorum ^^ her tarih olur bna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Şimdi bahar dönemi malum okul daha başlamadığından sınavlar finaller ne zaman olur bilinmez. Havalar ısınmaya başladıkça tarihleri atalım ortaya derim ben. Belgeleri diğer konuda ortaya koyduk. Yani Patinaj bölümü de buluşabiliyormuş demekki :) Vay ben duymadım vay zamanım yok uyduramadım falan anlamayız bu sefer bu kadar zaman önceden konusu açılmış. Katılım en az 2 katı olmalı yoksa paramecium yetkisini kullanmaktan çekinmeyecekmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 yetki derken.. licence to kill ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Selam, 00 yetkim var; ilk sıfır forumda her mesajı editleyip çileden çıkartma, ikinci sıfır ise otomobillerin yapıştırılmış plakalarını sökme :P Sen mangal için ne diyorsun şimdi prozzak, onu söyle bakalım =) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Bence arayi fazla açmayalim havalarin güzel olmasini beklemektense kar altinda yapmayi da tercih ederim. Mart' tan itibaren cilgin bir programım var en geç şubat içinde yapilmasini öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Selam, Bana uyar, sonrasında düğün falan var zaten, iyice sıkışırım ben : 17/24 Şubat 2008 Pazar gününü ikilisini önersem? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Benim kafamdaki patinaj bölümü olarak yapabilecegimiz event ler: *Mangal *Carting *Taksimde fasil *Matama nin bahsettigi f1 simülatör *skidcar ( Bu biraz pahali olabilir ama genede egitim anlaminda iyi olabilir) * Patinaj üyelerinin yardimi ile gidilebilecek test sürüşleri ve çeşitli araçlarin beraber denenmesi. *Mayis ayinda düzenlenecek f1 için pati tribünü oluşturulup gidilmesi. ( Çimde izleyelim beraber izleyelim en kötü ) vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 paramecium said: Selam, Bana uyar, sonrasında düğün falan var zaten, iyice sıkışırım ben : 17/24 Şubat 2008 Pazar gününü ikilisini önersem? Saygılar. Mart Nisan busy dönemim şubat her şekilde uyar. Tabi tarihi kesinleştirirsek süper olur çünkü haftasonu kayak için bi taraflara kaçmam mümkün olabilir o tarihlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Selam, prozzak yazın herkes dağılacağına göre hızlı ve yoğun bir program öneriyorum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Abi Şubat'ta mangal yapamayız bence şeyimiz donar. matama'nın bahsettiği F1 simülatörüne ne dersiniz hem kapalı alan. Hem değişik bir etkinlik olur. Tabi bu nanenin fiyatını da öğrenmemiz gerekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Aslında belki bi hafta sonu günübirlik kartepe falan da yapabiliriz. Turlar var her halt dahil fiyatları fena değil belki grup indirimi de alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 simulatör muhabbeti uygun gibi görünüyo ya. Bu soğukta zatüre olmanın anlamı yok mangal yakmaya çalışırken bence:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ozaman speedcity diyorum ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 muha, normalde arabayı yolda duz tutamıyorum ben, bir de simulator mü :P neyse izlerim sadece. şubat bence de cok uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Selam, Sanki simülatörde kaza yapınca hasarı talep edecekler :P İzlemek yok ekşınn! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bi de orada toplu gidince bişeyler yapıyolar sanırım gugılladım da biraz forumları falan. Matama bakar heralde bu işe adamları bilen o. bişey daha; şubatın sonuna doğru olsa da gelme ihtimalim olsa... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ya 10-20 milyon falandi sinirsiz saat dogumgunu yapilmisti orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 güzelmiş işte:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Selam, matama ilçe/semt nedir oranın? Bu sefer yeni kabineyi kurarız gibime geliyor :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Levazım'da yani korukent kısaca zincirlikuyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 oha ya izmirdede istiyoruz böyle şeyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Yalnız galiba aynı anda sadece 4 kişi yarışabiliyor F1 için. Fakat WRC, Super 1600, bide WTCC mi ne falan fişmanda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 sınırsız hede muhabbetinde istediine binebiliyosun ama galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Selam, WRC olsun o zaman, CMR hatırına :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar