chris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 evet arkadaşlar seatin leon için uyguladığı yeni 1.4 motor 125hp lik seçeneği nasıl buluyorsunuz? düşünceleriniz neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 tfsi olarak düzelteyim... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Selam, Düşük devirde yani 1500rpm'den itibaren verilen tork ve ekonomik tüketim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Fiyatı yüksek. Bir arkadaşım almayı düşünüyor 1.6 102 liğinden, ben bunu önerdim alması için ama 36 bin YTL yazmışlar sitelerine. Bana çok geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 1.6 102bg olan motor çok eski teknoloji. Ayrıca araç 1.300kg ı buluyor. O yüzden yetersiz kalıyor biraz. 1.4 motor performansı veriyor alet... ama 1.4 TFSI 125 beygir bu araç için biçilmiş kaftan. Çok ideal. Kesinlikle leon alırken bakılması gereken ilk motor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Bugün 1.4 TSI olanını test ettim. Evet TFSI gerçeği fakat TSI diyorlar işte. Benim arabamdan 35HP fazlası varmış gibime gelmedi açıkçası ama güzel her viteste esneklik sunabilen bir araba. 1. Vitesi biraz güçsüz ama 2. vitese atınca patinaj çekmeye meyilleniyor iki tane ışık yakıyor göstergeden :) İç malzeme kalitesi Grande Punto seviyesinde malesef. Özellikle kapı içleri ve havalandırma ızgaraları gerçekten iyi değil. Fakat bunun yanı sıra konsol, direksiyon, koltuklar kötü değil hatta güzel bile. Konsolun berbat tasarımı arabanın içerisindeyken göze biraz daha iyi geliyor. Bagajı güzel. Camları filmli gibi. 35.500 YTL'ye anahtar teslim olarak satın alabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Benim bildiğim audi de de seattede o 1.4 motorların hepsi VW in yaptığı TSI motor.. audi kendinde TFSI olarak pazalıyor... 1.4 140 ve 170 beygirlik TSI larda hem turbo hem kompresör varken, 1.4 125 beygirliklerinde sadece turbo var diye biliyorum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Evet bunda sadece Turbo var fakat 1.4 FSI motor üzerine turbo ile güçlendirilmiş diye biliyorum bende. Yalnız turbosunun 1750 devirde devreye girip satıcının söylediğine göre 5100 devire kadar güce ortak olması arabayı baymayan bi araba haline getirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar