Othranx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 30 ocak çarşamba - saat 14.00 - kıbrıs şehitleri - sevinç önü olası aktiviteler: ps2-ps3-pc oyunları oynanacak şarap bira ot bok içilecek muhabbet muhabbeti açacak cok eğlenilecek gelmeyenler not alınıp itinayla dövülecek(arza göre teknikli yahut tekniksiz dövülür) min katılım: 6 kişi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 sebep_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 olabilir gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ot mu içicez ? neden ? narkotikmisin sen? kabul edenleri içeri atıcan demi.. lanet olsun adamım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Othranx said: 30 ocak çarşamba - saat 14.00 - kıbrıs şehitleri - sevinç önü olası aktiviteler: şarap bira ot bok içilecek gelmem için yeterli sebeb :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bulusma yarın olucak ama kımsede hareket yok izmir ölmüş ölmüş harbi ölmüş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 gelemem sözüm var pcye makale geçicem hocayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bulusma gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Bana herşey uyamakta gece, gündüz, yer fark etmez eğlence olsun yeter...hepsine gelirim. ot kısmıda hani çok makbule geçer hani hayır demen aksine dua ederim (: Bugun hemen hemen butun gün alsancak taraflarında olucam takılmak, eğlenmek isteyen olursa beklerim.6-7 lere kadar kahve bahanede olurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Slayer Enter'da görüyorum sanırım seni. Acep o musun sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 oha imzami araklamissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ee ulan gitmeden buluşamıcaz mıığ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 cumartesi olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Theridone said: Slayer Enter'da görüyorum sanırım seni. Acep o musun sen ? Malesef, Enter daha önce hiç duymamıştım sen yazana kadar hiç gitmedim sabit gittim 3- yer var zaten rizt, thepub, hometown dungeon onlardan başka bir yere fazla gitmem. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 O zaman Spawn77 yi görüyorum :D 77 idi ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 olabilme ihtimali mevcut. =) ee yapalım cts bi toplantı yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Benim ciğerler kendine gelsin, toplarım gene sizi halı sahaya. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Belki Tremour77 dir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Anam ne çok 77 varmış patide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Theridone said: Benim ciğerler kendine gelsin, toplarım gene sizi halı sahaya. xD ciğerlerim kendine gelsin fln dionda. küçük parkta gezmeyi bilion :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 neyse geçmiş ola yarın istanbul yolcusuyum ben, yaparsınız artık kendi aranızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Othranx said: neyse geçmiş ola yarın istanbul yolcusuyum ben, yaparsınız artık kendi aranızda. Yarın kaç saatlerinde gidiceksin ben inicem alsancak tarafına öğlen saatlerinde gitmiceksen gülzelce içebiliriz.Mekan mekan dolanırız...Saat 2-3 civarında inerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 valla hocam öğlen 2 deydi zaten ucağım, artık ben istanbula beklerim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 işallah şubatın 19-20 sinde gelme gibi bir ihtimal var olursa görüşürüz. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar