Estelio Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Yokmu arkadaşlar oynayan? :/ 14 günlük free trial'im bitti. Europa'da oynuyorum ve serverin boşluğundan şikayetçiyim ve sırf bu nedenle kredi kartından para yatırmıyorum. Az kişi olan bir serverda oynamak istemiyorum.. Ayrıca, Europa'da kaç kişi online olduguna nereden bakabiliyoruz? (bakabiliyorsak) Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Europadayım ben ama genelde doom da oluyorum :) Eu 1-2 ay önce oldukca canlıydı , ama şu sıra bir durgunluk var , gene düzelir merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bana öm den ulaşabilirmisiniz bende geri dönücem uo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estelio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Benim nickim Gil Estel =) Europadayim, Mage'im.. Gorurseniz selam çakın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar