Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 selam. bildiğimiz 5cd lik wow' u yükledim. üstüne 1.x patchlerini yaptım 450 ve 650mb' lık iki tane. şuan da 2.x - 2.3.0 patch' ini yapıyor 850mb' lık. benim gidip de TBC almama gerek var mı yoksa zaten yüklemiş mi oldum? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 bc almana/indirmene gerek var evet. ayrıca normal wowu kurduktan sonra direk olarak full 2.3.0 kurabilirdin 10 tane patch kurmana gerek yok :) veya, normal wow+bc kurdugun zaman zaten 2.xli versionlara upgrade olmuş oluyor. son durum: son versiona sahip normal wow clientın var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 TBC ile gelen bütün yenilikleri (ek kıta, ırklar vs.) görebilmen için alman gerekiyor. Ama şu halde orjinal wow oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 peki şimdi gidip BC' yi aldığımda 1 ay ücretsiz oynama hedesi verecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 beni ayakta tutan tek şey 871 mb lık patch' in 314 mb' ının bitmiş olması :| wow sucks. edit: bir soru daha. bu BC' yi parasını ödeyip netten indirme şansım var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Buradan indirebilirsin: http://www.wow-europe.com/en/burningcrusade/download/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 her şeyi yükledim, ve hata verdi wow.exe falan kaybolmuş. silip tekrar kurmaca, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar