Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atonement

Daesu

Öne çıkan mesajlar

aramada cıkmadı bişey.

Atonement http://imdb.com/title/tt0783233/ cok kral bir filmmiş.
James McAvoy,Keira Knightley,Saoirse Ronan başrollerde.
Ian McEwan romanından sinemaya aktarılmış
kücük bir kızın hırsından yaptıgı bir hatanın sonuçları kısacası. gayet "koyan" bir sonuda mevcut filmin.bayadır anlatımı böyle güzel film izlememiştim.

Saoirse Ronan bacak kadar boyuyla cok pis rol kesmiş hll kıza

Sosyal ağlarda paylaş

dün geç oldu diye son 30 dakikasında bıraktım bugun devam etcem ama etmeden önce bişey yazcam
bu filmi oscara aday, güzel filmdir diye izliyordum ama öyle bir olayını göremedim
head in the clouds vardı mesela, bu adaysa, onun en azından bir dalda oscar alması gerekirdi ki adı bile duyulmadı o filmin vakti zamanında
neyse filmi bitireyim bakalım yazdıklarımı editletcek bisey çıkcak mı karsıma.

ek: sonu çok iyiymiş, filmin bütün etkileyiciliğini o sona sığdırmış adamlar.

Dragonmax said:
hatunun hastasıyım

memeleri olmayan bir kadına hasta olunmaz, olunmamalı, güzel deyip geçilmeli
hayır aynaya baksan aynı şeyi görürsün erkek olarak bir avantajı, farkı olmalı
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Film çok iyi kesinlikle.

1. film, ordaki insanların duygularını inanılmaz yansıtıyor. yani filmden çıkarken o yazar kadından nefret ettim mesela.

2. müzikleri son dönemdeki en iyi film müzikleri ki oscar aldı. sonuna kadar haketti.

3. bu yönetmenin 2. filmi ve 2 filmi ile de oscar'a aday oldu ve altın kürede ödülleri topladı.

4. joe wrigth'ın ilk filmi olan aşk ve gurur'da da olduğu gibi 5dk lık tek plan sahnesi bu filmde de var ve orda tüylerim diken diken olmuştu. Elegy for dunkirk isimli şarkının çaldığı ve 3 askerin sahilde gezdiği sahne. Savaş atmosferini inanılmaz veriyor size. insanların hareketleri, etraftaki olaylar. atların vurulması filan hiç bişey 1 kere değil. görüntü yönetmenliği süper. teknik açıdan süper bir film.

5. filmde keira'nın giydiği yeşil kıyafet filmlerdeki gelmiş geçmiş en güzel kıyafet seçildi geçenlerde.

6. filmin iş karartıcı olması filmin konusundan kaynaklanıyor.

P.S: filmin 5 dakikalık tek plan sahnesini isteyenlere gönderebilirim. merak edenler için. ö.m. ile ulaşırsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında o plansekans savaş filmi moduna sokuyor. Güzel mi? Olağanüstü ancak sanki başka bir filme aitmiş gibi. Müzikler de çok güzel, zaten Oscar aldı ama daktilo sesinden müzik yapmaya çalıştıkları 2-3 yer var, bende "bu ne lan" gibi bir şaşkınlık ifadesi oluşturdu.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:
Aslında o plansekans savaş filmi moduna sokuyor. Güzel mi? Olağanüstü ancak sanki başka bir filme aitmiş gibi. Müzikler de çok güzel, zaten Oscar aldı ama daktilo sesinden müzik yapmaya çalıştıkları 2-3 yer var, bende "bu ne lan" gibi bir şaşkınlık ifadesi oluşturdu.

beni de en çok etkileyen yerlerden biri de o idi. gerilimi çok iyi veriyor diye :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...